2777
2789
عنوان

با قرص ضد افسردگی به زندگی برگشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سندروم روده تحریک پذیر داشتم جوری که دوسال خونه نشین بودم اخیرا مادربزرگم سرطان روده گرفت و من توهم بیماری زدم گفتم نکنه منم مثل مامانبزرگم ژنشو دارم علائمم شدیدتر شد به لطف قرص حالم خیلی بهتره

علائمم هم اوکی شد

من روزها فلوکستین میخورم و شبها نورتریپتیلین

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره
اعتیاد آوره؟

ن اصلا من 6 ماه مصرف کردم اصلا یه ادم دیگه شده بودم باورم نمیشد این منم بعد شش ماه بدون اینکه ب دکترم بگم یهو قژع کردم هیچیم نشد ولی این کارم اشتباه بود خلاصه 7/8 ماه خوب بودم باز یه سری مشکلات پیش اومد امروز حدود 10 روزه مصرف میکنم و همچنان ریلکس و ارومم

عوارض خاصی نداره عزیزم؟ سردردی چیزی

برای من هیچ عوارضی نداشته و نداره ب هیچ وجه اعتیاد اور نیست فقط دو سه روز اول نمی تونی بخابی بعدش دیگه خابت و ..نرمال میشه به عنوان کسی ک 6 ماه مصرف کردم میگم اسنترا عالیه🤝

چه قرصی عزیزم ، منم دکتر برام آسنترا و بوسپیرون نوشته جرأت نکردم بخورم هنوز

ولی اگه حالت بده و دکتر برات لازم دونسته بخور من اشتباه کردم که از دوسال پیش استفاده نکردم