یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
منم یه نفرو که فوت کرده هروقت یادش بیفتم نفرین میکنم. فوت کرده.
انشالله گوربه کور بشه.
ک انقپر موش دوند تو زندگی من.
خدا نگذره ازش
عذابش بیش باد
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گناه که نه نکردی ولی خب اگه حلال نکنی اون باید وایسه و منتظر بمونه تا شما بعد از ۱۲۰۰۰۰۰ سال از دنیا بری اون دنیا خودش ازت حلالیت بگیره که اگه راضی نشی باید صواباشو بهت بده تا راضی شی اگه صواب نداشت خدا گناهات رو تو اعمال اون میذاره و حلالش میکنی....
اگه میتونی که حلالش کن چون اومدن ازت حلالیت خواستن روایته اگه حلالیت بخوان حلال نکنی به شفاعت اهلبیت علیه السلام نمیرسی مگه بدی طرف خیلی بزرگ باشه که خودمم باشم نمیتونم ببخشم
منم یه نفر بهم بدی کرد سال ها از مرگش گذشته از کنار قبرش هم رد میشم دلم نمیکشه فاتحه بخونم براش ولی خب گذشتم تا بدی که ممکنه در حق کسی کرده باشم به واسطه ی این گذشت بخشیده بشه
غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻