2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی اصرارکردم نذروزیارت  ولی پشیمونم الان بادوبچه اواره عشق کورم کرد به زورچیزی روازامام رضانخواه بگواگه به صلاحمه 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️

یه بار یه حاجت داشتم چند روز پشت هم رفتم حرم

یه روز نزدیک اذان صبح عید غدیر بود یهو تو حرم گریم گرفت برگشتم از مشهد حاجتم گرفتم 

تو اون دوره چیزی بود که میخواستم 

ولی الان دیگ خیلی ساله انگار حتی خدا هم صدای من و نمیشنوه

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

من

اما خب الان‌دعا میکنم و میخوام ک از قهر آشتی کنه آخه قهره باهام ۱۰ روزه

راستی امروز آش مستاجر دادم یعنی عقدم

نذر آش مستاجر

اگه کسی دوست دارد زودتر صاحب خانه شود، نذر کند که ۷ سال پشت سر هم روز شهادت امام رضا آش پخت کند، فارغ از اینکه در محدوده همین مدت صاحب خانه شود یا نه. و ضرورت ندارد که حتما یک دیگ بزرگ باشد، بلکه همین که اندازه ۷ کاسه آشی را هم به بیرون از خانه بدهد و پخش کند، ان شالله جوابگو خواهد بود.

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

2810