2777
2789
عنوان

یکی روبیکامو هک کرده کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 52 پست
به شوهرم نگفتم نمیدونم عکس العملش چیه.از طرفی خط مال مادرشوهرمه نمیخام کسی بدونه.اگه بتونم اون چند م ...

یعنی اون مالباخته ها الان به تو زنگ میزنن؟. شمارتم بهشون داده مگه؟؟

وایی خدارو شکر من زود متوجه شدم خونوادمم خیلی سختگیر معلوم نبود چه بلایی سرم میومد

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 
یعنی اون مالباخته ها الان به تو زنگ میزنن؟. شمارتم بهشون داده مگه؟؟ وایی خدارو شکر من زود متوجه شدم ...

روبیکارو برگردوندم شماره هم هست ولی تو همون کتربری دارم باهاشون چت میکنم امروز انقد قسم خوردم در طول عمرم اینقدرنخورده بودم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روبیکارو برگردوندم شماره هم هست ولی تو همون کتربری دارم باهاشون چت میکنم امروز انقد قسم خوردم در طول ...

قسم میخورم کار من نبوده بدبختا یکی یه تومن یکی ۳۰۰ یکی ۱۰۰ هی همونجور 

این روش منم بلدم بیشتر تو برنامه شیپور و دیوار انجام میدم روبیکا جدید در حال فیل کردن برای همین این کار میکنن چون بعد فیل شدن نمیشه دیگه با اون شماره اکانت زد با شماره بقیه میان هیچ اتفاقی واسه شما نمیوفتم و به چیزی دسترسی ندارن به راحتی هم میشه از اکانت انداختشون بیرون من خودم می‌خوام این کار کنم همه اکانتام فیل شدن ولی اکانت دیوار ندارم

این روش منم بلدم بیشتر تو برنامه شیپور و دیوار انجام میدم روبیکا جدید در حال فیل کردن برای همین این ...

این پولا خوردن نداره.یه روزی یه جایی.......

این روش منم بلدم بیشتر تو برنامه شیپور و دیوار انجام میدم روبیکا جدید در حال فیل کردن برای همین این ...

شما که کار بلدی بگو.من انداختمش بیرون از روبیکا ولی کاربری حذف نمیشه میگه ده روز صبر کن میتونه دوباره بیاد تو روبیکام؟

خطری روبیکامو دنبال میکنه از طرف هکر؟