2777
2789
عنوان

نی نی سایت به بهترین کاربران جایزه میدهد

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 269 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خانم تهرانی کی بیام جایزمو تحویل بگیرم؟
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
روش های طبیعی برای چاق شدن صورت اگر صورت پری داشته باشید، جوان تر و شاداب تر به نظر خواهید رسید. بسیاری از افراد به دنبال کشف روش هایی برای چاقی صورت خود هستند از این رو در اینجا به روش های طبیعی چاق تر نشان دادن صورت و گونه اشاره می کنیم. . ادامه مطلب در لینک زیر http://karajtel.ir/News/584/روش های طبیعی برای چاق شدن صورت
اول سلام به نظرتون ما جز قدیمیا هستیم یا نه؟ اخ خ خ یاد قدیمای نینی سایت به خیر......واقعا ارمش بخش تنهایی خیلی هامون بود... الان که پسرم 8 سالش هست یاد اون روزایی می افتم که همین نینی سایت با کاربرای خوبش در غربت برام مونس بود و همراه در اوایل بارداری... واقعا راهنماهای خوبی بودند در تاپیک هاش.حیف که 90 درصدشون نیستند و در شبکه ها مجازی دیگه فعالند...
پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
http://kids.modiseh.com/%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%AD%D8%B3%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87/
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
سلام به نظر من یکی از برترین های نوبت بعدی اقای رامین صابری باشن چون واقعا علاوه بر اینکه اطلاعات بالایی دارن کمک خیلی زیادی میکنن به کاربری ها من که به شخصه خیلی از اطلاعات و کمکشون استفاده کردم امید وارم مورد توجه نی نی یار ها باشه
ارامشت را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه در ارامش باشی
درود بر شما سرکار خانم عسل قند این نظر لطف شماست و بزرگوارین . باعث خوشحالی بنده است که بتونم کمکی برای کسی باشم و در حد سواد و توان چند خطی برای دوستان و اعضای محترم بنویسم . مطمئنا این حقیر هم به کمک دیگران نیاز خواهم داشت . احساس رضایت شما و اینکه تونستم پاسخگوی سوالات و مشکلاتتون باشم سعادتی هست برای بنده و همین کافیست. قطعا اساتید و سروران زیادی در اینجا حضور دارند که لایق ترند و کار بنده مصداق قطره ایست در دریا. با بهترین آرزوها. شاد باشید و سربلند
شرکت گسترش ارتباطات روماک | خدمات ثبت دامنه و میزبانی وب، سامانه پیامک، طراحی وبسایت و فروشگاه اینترنتی، راه اندازی شبکه و دوربین، فروش و تعمیر ماشینهای اداری و تجهیزات مخابراتی، آموزش مفاهیم شبکه، مشاوره و ارائه راهکار در زمینه امنیت و نفوذ، صدور مدارک بین المللی شبکه | باشگاه کاربران(انجمن آموزشی) | ربات تلگرا م  | کانال تلگرا م | گروه تلگرا م 
2810