2777
2789
عنوان

دانشگاه حضرت معصومه (س)

417 بازدید | 8 پست

سلام بنده می خوام انتخاب رشته کنم کسی اینجا هست تو دانشگاه حضرت معصومه (س) قم درس خونده باشه؟ یا اطلاعاتی راجع بهش داشته باشه؟ خیلی دو دلم این دانشگاهو تو اولویت هام بزنم یا نه ممنون می شم راهنماییم کنید

من که عاشق پردیس حضرت معصومه هستم منظورم دانشگاه فرهنگیانشه حالا این دانشگاه رو نمیدونم چجوریه

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا پدرتونو رحمت کنهبه نظرتون آدماش خیلی مذهبین؟

ممنونم عزیزم خدا رفتگانتو رحمت کنه 😊❤

آره خب قم کلا شهر مذهبی هست و به نظر خودم بیشتر دخترای مذهبی هم میرن ولی باور کن دخترای مذهبی واقعی خیلی هم مهربون و خوبن اگه خودت مذهبی نیستی ولی دوست داری بری نگران نباش حتما برو انشاءالله موفق باشی

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
ممنونم عزیزم خدا رفتگانتو رحمت کنه 😊❤آره خب قم کلا شهر مذهبی هست و به نظر خودم بیشتر دخترای مذهبی ه ...

زنده و سلامت باشید 

خودم قم زندگی می کنم می خواستم واسه دانشگاه برم تهران که در یک حرکت انتحاری همه بسیج شدن و نظرمو عوض کردن که فعلاً قم باشم

الان نگرانم نکنه تو دانشگاه حضرت معصومه (س) طاقت نیارم یا جوش اذیتم کنه آخه بعضیا مذهبی نیستن مذهبی نما هستن... 

زنده و سلامت باشید خودم قم زندگی می کنم می خواستم واسه دانشگاه برم تهران که در یک حرکت انتحاری همه ب ...

اهان واقعا هم خیلی انتخاب مهمی حتما بیشتر مشورت کنین با کسایی که قبلا درس خوندن اونجا   

زنده و سلامت باشید خودم قم زندگی می کنم می خواستم واسه دانشگاه برم تهران که در یک حرکت انتحاری همه ب ...

عزیزم کسی رو میشناسید بتونه به من کمک کنه از دانشگاه حضرت معصومه انتقالی بگیرم به کاشان رشته مدیریت بازرگانی