2777
2789

وای خدا بگید 

گیج شدم

اه 

انقد منتظر بودم بشه ۷ و برم دانشگاه

الان میگن برا انسانی هاس 

یعنی چی

هیچ وقت به خانه ی خالی بعد از اثاث کشی برگشته ای؟شبیه دل من است ،برنگرد...🕊
نه میتونی بری مشکلی نیست

چطوری

آخه رفتم سایت ثبت نام کنم

همه اش زده براساس سوابق

این لعنتیا خب نمیگن ک

خب منی ک تجربی ام چطوری براساس سوابق برم مدیریت مالی

ای خدا

چقد گاون جواب هم نمیدن،زنگ بزنی هیچ پیام بزاری ام هیچ

لعنتیا😬😬😬😓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم من همکلاسی داشتم الان مدیریت‌مالی آزاد میخونه بیرجند. براساس سوابقه و رشته شناوره یعنی از هر سه رشته میتونن واردش شن مشکلی نیست 

Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطه‌ای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسان‌ها طلوع‌ کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨
چطوریآخه رفتم سایت ثبت نام کنمهمه اش زده براساس سوابقاین لعنتیا خب نمیگن کخب منی ک تجربی ام چطوری بر ...

عیبی نداره فرقی نداره رشتت چی باشه

Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطه‌ای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسان‌ها طلوع‌ کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨
آره عزیزم من همکلاسی داشتم الان مدیریت‌مالی آزاد میخونه بیرجند. براساس سوابقه و رشته شناوره یعنی از ...

خب براساس سوابق باید میگن انسانی باشی ک 

خب براساس سوابق باید میگن انسانی باشی ک

فکر نمیکنم... نشنیدم تاحالا چنین چیزی

میشه راهنماییم کنی برا ثبت نام؟بلدی؟

زیاد درمورد اینطور رشته‌ها اطلاعات ندارم ولی اگه سوالی بود بپرس ، جوابشو بدونم میگم بهت❤️

چطوریآخه رفتم سایت ثبت نام کنمهمه اش زده براساس سوابقاین لعنتیا خب نمیگن کخب منی ک تجربی ام چطوری بر ...

این رشته ها شناور هستن و از هر سه رشته میگیرین 

باز میخوای حضوری برو بپرس ولی خیلی ها میخونن

این رشته ها شناور هستن و از هر سه رشته میگیرین باز میخوای حضوری برو بپرس ولی خیلی ها میخونن

زنگ‌زدم دانشگاه گفت برم رو سایت بزنم علوم انسانی و فلان و.... بعد ثبت نام کنم 

یعنی باید براساس این ک علوم انسانی ام ثبت نام کنم