2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست مییاییین

55 بازدید | 4 پست

ماهفت هشت ساله از ازدواجمون میگذره

سنتی ازدواج نکردیم و عاشق هم بودیم

شوهرم کلا تیپ حساسیه زود ناراحت میشه دیر از یادش میره

الان رسیدیم به نقطه ای که کاملا از لحاظ عاطفی منو ول کرده

خودش میگه من دیگه از لحاظ عاطفی بریدم ازت

هنوز دوست دارم زن خوبی هستی

ولی دیگه نمیتونم بهت محبت کنم دست خودمم نیست

من هرچقدر باهاش صحبت کردم حتی گریه کردم که من آدم احساسی هستم نمیتونم این مدلی دارم ذره ذره آب میشم میگه دست خودم نیست

الان من باید چیکار کنم؟

میگه اون دعواهایی که سالای اول داشتیم باعث شده من تغییر کنم دست خودمم نیست

الان دوساله این مدلی شده منم هرچی میخوام ازش بدتر میشه

من که فکر نمیکنم کسی صرفا به خاطر دعوا اینجوری بشه . دعوا بعدش محبت و اشتی بوده بالاخره . بهش پیشنهاد بده برید مشاوره . اگر همکاری نکرد معلومه اصلا نمبخواد بسازه زندگی رو میخواد بره . حالا این که چرا خدا می دونه . بچه هم دارید ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که فکر نمیکنم کسی صرفا به خاطر دعوا اینجوری بشه . دعوا بعدش محبت و اشتی بوده بالاخره . بهش پیشنها ...

بله یه بچه سه ساله دارم

نه میگه هرجا بگی من میام

میگه دوس دارم این زندگی ادامه پیدا کنه چون راضیم از زندگیم

فقط منو اذیت نکن محبت نخوا ازم همینجوری باشیم

بله یه بچه سه ساله دارمنه میگه هرجا بگی من میاممیگه دوس دارم این زندگی ادامه پیدا کنه چون راضیم از ز ...

خوب پس خوبه . اخه محبت ابعاد مختلفی داره از مساله رابطه بگیر تا مثلا یه خرید ساده میتونه محبت مرد رو به همسرش نشون بده . به نظرم اگر کمکی داری بچه رو چند ساعت بده دست کسی دوتایی باشید باهاش منطقی حرف بزن یه فضای اروم صمیمی . بگو تو که دوست داری این زندگی ادامه پیدا کنه با تلاش یه طرفه من نمیشه . بیا دوباره شروع کنیم مثل روزای اول بهم محبت کنیم تا دوباره حس و حالمون مثل قبل بشه . به خاطر زندگی و بچمون و به خاطر خودمون نباید بیخیال همه چی بشیم . بعدشم شما به عنوان  خانوم هم  تلاشتو بیشتر  کن که گاهی اون فضای دونفره رو برای خودتون ایجاد کنی منظورم اصلا رابطه نیست مثلا دوتایی فیلم ببینید دوتایی برید پیاده روی کارای دونایی و وقت گذروندن دوتایی معمولا بعد بچه حذف میشه و این روی رابطه اثر میذاره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚