2777
2789

وگفته که من اقرارکردم درحضورشاهدا ک همه چی سالمه درصورتی که برگه کارشناسی گذاشته بودم وهمچین چیزیم نگفتم وخودش ازماشبن خوشش اومد ورفت ی دوریم زد باهاش والان رفته شکایت من برام ابلاغ اومده مرحله بعدی چیه؟ من باید چیکارکنم بازم پیامک میاد که متلاکی برم دادگاه؟ 

تو قبول نکن. 

بگو من گفتم ببره کارشناسی.

شاهد بدون مدرک که قبول نیست.

اگه برگه کارشناسی داری یبر.

تاریخای دادگاه برات ابلاغ میشه.

تو همون ابلاغیه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

به دلال فروختید؟ توی قولنانه قید نکردید که به رویت خریدار رسید؟ تا ازتون خسارت نگیره بیخیال نمیشه 

توی ابلاغیه شعبه مشخص نشده هنوز

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زده ترک داره همه چیش ذکرشده ویکی ازجاهای معتبره مرکز کارشناسیه

ببینید اگه چیزایی که بابتش شکایت شده از شما داخل برگه کارشناسی قید شده از قبل و طرف هم خونده باشه   یعنی همون خریدار موقع معامله خودرو پس مقصر دیگه شما نیستید

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم    @_mahyar
به دلال فروختید؟ توی قولنانه قید نکردید که به رویت خریدار رسید؟ تا ازتون خسارت نگیره بیخیال نمیشه تو ...

دلال نبود ولی نرفته تعویض پلاک دوهفته وقت داشت خسارتم زده13ملیون مگه همینجوریه خب باید کارشناس ببینه ک من ماشینمو باایراداش انقدر فروختم وگرنه بیشتر خودم خریده بودم  قید نکردم ب رویت رسید مبایعه نامه دستی نوشتیم

دلال نبود ولی نرفته تعویض پلاک دوهفته وقت داشت خسارتم زده13ملیون مگه همینجوریه خب باید کارشناس ببینه ...

اون روز برگه کارشناسی داشتید طبق اون رویت کرده

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
ببینید اگه چیزایی که بابتش شکایت شده از شما داخل برگه کارشناسی قید شده از قبل و طرف هم خونده باشه ...

قید شده فقط چیزی ک شاکی بود میگه کمک هات باید درست میشده ک توگفتی درسته ومن بردم گفتن کمک نداره ماشین خب چیزای فنی ک ب من مربوط نیست باید میبرد مکانیک قبل خرید

قید شده فقط چیزی ک شاکی بود میگه کمک هات باید درست میشده ک توگفتی درسته ومن بردم گفتن کمک نداره ماشی ...

تو برگه باید همش قید میشده 

وقتی کارشناسی میشه خودرو ... رنگ شدگی تصادف ضربه تعویضی . خوردگی . فنی موتور ، همه چی باید قید میشده که البته حرف شما هم درسته نباید حالا به همون برگه حتما متکی بود و باید مکانیک هم میبردن ماشینو ولی در هر صورت من میگم شما تقصیری ندارید 

6️⃣2️⃣6️⃣2️⃣سابقم    @_mahyar
اره هم توآگهی گذاشتم هم دید منتهامیگه تو پیام دیوارگفتین شاسی سالم اینم برگشه

اگه این برگه رو دارید و به رویت رسیده کاری نمیتونه انجام بده ولی کاشکی توی قولنامه مینوشتید طبق برگه کارشناسی به رویت رسیده چون ی سری ها دارن از این راه کاسبی میکنن و خسارت هم تونستن بگیرن ایشال که همه چی ختم به خیر بشه براتون