2777
2789

بارداری اولم سقط شد من از چیپس سرکه ای متنفر بودم یهو چنان علاقه ای پیدا کردم ب شوهرم گفتم بخر شوهرم گف نخریم تمنا نمیتونی بخوری ی چیز دیگ بردار 

ب زور چیپسو خریدم با لذت خوردم هف سال بیشتر گذشته ولی هنوزم چیپس سرکه ای دوس دارم 

بچه بعدیم ک دنیا اومد دیگ نتونستم سس سفید بخورم در حالیکه بدون سس سفید ساندویچ نمیخوردم الان سس سفید تو ساندویچ باشه حالم بهم میخوره بچم نزدیک ب شش سالشه هنوز از سس سفید متنفرم تو ساندویچ 

این نشون میده بعضی چیزا تو بارداری بعضی فشار عصبی ها و رفتار ها تا اخر عمر تاثیر داره

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

من تو بارداری از پرتقال تامسون و هندوانه و آناناس 

و بوی مایع دستشویی گل قرمز بدم میومد بعد 6 سال هنوزم یدم میاد

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من تو بارداری از پرتقال تامسون و هندوانه و آناناس و بوی مایع دستشویی گل قرمز بدم میومد بعد 6 سال هنو ...

واقعا چراا اینطوریه

والا نه تنها بارداری بلکه من از بعد کرونا از آنا....ناس متنفر شدم اسمش میارم حالت تهوع میگیرم اگه کسی میخواد شکنجم بده کافیه بگه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
بشدت موافقم تو بارداریم عاشق پیاز داغی شدم که قبلش متنفر بودم به بوی برند مایع دستشویی که همیشه استف ...

منم تو بارداری عاشق پیاز داغ شدم و هنوزم هستم قبلا اصلا لب نمیزدم 

ولی الان باور می‌کنی گاهی هوس میکنم پیاز داغ خالی درست میکنم میشینم میخورم 😂 

یا گاهی می‌خوام زیاد درست کنم برای فریزر 

باور کن نصفش رو میخورم همونجا طوری که سیر میشم  

ولی از غذاهایی که بدم اومد بعد بارداری دوباره خوشم اومد 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا چراا اینطوریه

نمیدونم😂

مامانم بعد 25سال هنوزخیارشور نخورده موقعی ک منو باردار بود از خیارشور بدش میومده

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
من الان از چای متنفرم در صورتی که قبل بارداری زیاد میخوردم.یعنی ممکنه تا همیشه اینجور بمونم؟کاش بشه

خیلی چیزا مقطعیه خیلی چیزا کلی

2810