2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خاله ام اینا تصادف کردن 

ماشین خوردددد شد مچاله شد اما اونا سالم بودن

حتی خط هم نیوفتاد روشون

همه میپرسیدن سرنشینا کی ان خالم میگفت ماییم تعجب میکردن 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
من خاله ام اینا تصادف کردن ماشین خوردددد شد مچاله شد اما اونا سالم بودنحتی خط هم نیوفتاد روشونهمه می ...

ماشینشون چی بود مگه ؟

احتمالا خاله ت خانوم خوبی بوده

یه خواب ؟

اره خواب دیدم خبر برام اوردن مامانم دور ازجونش فوت کرده بعد از کلی گریه و زاری مامانمو دیدم که اومد و گفتن خبره اشتباه بوده.
روز بعدش تو ماشین بودیم ماشینمون تو حالت خاموش حرکت کرد به جلو میلگرد از شیشه رد شد نزدیک قلب مامانم وایستاد خداروشکر احساس میکنم برام معجزه شد که گیر کرد جلو تر نرفت

من خاله ام اینا تصادف کردن ماشین خوردددد شد مچاله شد اما اونا سالم بودنحتی خط هم نیوفتاد روشونهمه می ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

برای امضات 

ماشینشون چی بود مگه ؟احتمالا خاله ت خانوم خوبی بوده

اره 

قبل از تصادف صدقه داده بودن

اگه اسن ماشین بگم ممکنه 

بره زیر سوال اون مدل ماشین

حتی ایربگ هم باز نشدهبود 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و ...

مرسییییی

حاجت روا باشید