2777
2789
مامانمم همینو میگهعزیزم به نظرت شهر داغون برم با احتساب هزینه حمل و نقل و خورد و خوراک اینا همون ۷۰۰ ...

بله عزیزم ممکنه بشه یا اگه‌ هم کمتر بشه یه مقدار کمی کمتره.

چون اوضاع اقتصادی خیلی داغونه و خیلی گرونیه.شما به جز هزینه‌ی خوابگاه و دانشگاه که چون دولتیه اونقدرا نمیشه،هزینه‌ی حمل و نقل و خورد و خوراک و بلاخره تفریح و اینارو داری.تازه اونم چندین سال.و غیر از هزینه،شهر داغون رفتن واقعا ریسکه و خطرناکه.دوری از خانواده خودش سختیای زیادی داره.غیراز درس خوندن باید به فکر آشپزی کردنم باشی.به فکر صرفه جویی کردنم باشی.ولی اگه شهر خودت بری مادرت بقیه کارارو انجام میده و تو فقط درس میخونی.فکرشو بکن اگه پشیمون شدی انصراف دادن یا انتقالی گرفتن خیلی سخته.

بازم با مشاور مشورت کن و فکراتو بکن که خدایی نکرده تصمیم اشتباه نگیری.اگه میبینی خانوادت مشکل مالی ندارند همون دانشگاه شهر خودتونو برو.

تو تاپیکات دیدم اهل اصفهانی و خوراسگان اوردی.منم استان اصفهانم😍چندتا از دوستام و فامیلامون خوراسگان میرند میگند خیلی دانشگاه خوبیه و سطح علمیش بالاس.فقط فکر میکنم یکم استادا سخت گیرند.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏