2777
2789

آیدای نازنین من!تو از پاکی و معصومیت به بچه ای

میمانی که درست در میان گریه، اگر کسی با انگشتان دستش سایه موشی روی دیوار بسازد، همچنان که هنوزاشک ها بر گونه اش جاری است صدای خنده اش به آسمان میرود....

تو به همان اندازه بی آلایش و معصومی .

📚:مثل خون در رگ های من

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

از وقتی تویه تاپیك یکی‌گفت ب ایدا خیانت کرده یه حسی گرفتم  

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی قشنگه بخصوص اونجا ک کتکش میزده و خیانت میکرده بهش :/

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

توروخدا ۲۰۰ سال قبل اسمش آیدا بوده

اونوقت همسایه ما اسم بچه ۲۰ روزش ام کلثومه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

ولی شاملو ب آیدا خیانت کرد🙂

این عشقا همش چرند و افسانه س

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

من شعرهای شاملو، هم عاشقانه ها و حتی بیشتر سیاسی اجتماعی ها رو بسیار دوست دارم وبدون تردید هم جز از نظر فنی از نظر مفهومی یکی از بهترین شعرای معاصره

اما رابطه اش با آیدا رو یه جور نابرابر وکرینجی می بینیم. بیشتر حسی. شاید به خاطر اختلاف سن زیادشونه.... 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
توروخدا ۲۰۰ سال قبل اسمش آیدا بودهاونوقت همسایه ما اسم بچه ۲۰ روزش ام کلثومه

وای همینو بگو 

آخه کو عدالت

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
ولی شاملو ب آیدا خیانت کرد🙂این عشقا همش چرند و افسانه س

چقدر امضات پر مفهمومه

احسنت

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
ولی شاملو ب آیدا خیانت کرد🙂این عشقا همش چرند و افسانه س

گل گفتی 

تو این شعر و کتاب ها آدم چقدر کیف میکنه ولی واقعیت

اوضاع خرابه/:"

چقدر امضات پر مفهمومهاحسنت

مرسی گلی🤍💋

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
گل گفتی تو این شعر و کتاب ها آدم چقدر کیف میکنه ولی واقعیتاوضاع خرابه/:"

اگه همچین عشقایی ام وجود داشته باشه مال قدیماس الان خیلی همه چی 💩 شده

خیلی قشنگه بخصوص اونجا ک کتکش میزده و خیانت میکرده بهش :/

من چیزی رو میگم 

که  از کتابای شعر و زندگینامه اش دیدم بقیه هم شاید درست باشه شاید غلط