2777
2789
عنوان

خانومای اشنا به مسائل شرعی یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 29 پست
ببین توبه نیت پاک کردن نریختیولی آببکشدستات پاکه

فتوای الکی نده.. پاک کردن نجاست عمل توصلی هست و قصد و نیت نمیخواد، حتی اگه تووی خواب هم آب یا بارون بیاد و به نجاست بریزه، پاک میشه، 

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌

نه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با زبون روش کشیدم چند بار

خون رودیدی؟!

۱۰۰٪مطمئنی خون بود

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
ندیده خون رو.. فقط یه مزه ای احساس کرده احتمال میده خون بوده، چون یقین به خون پیدا نکرده، حکم خون و ...

بله

برای حکم نجاست بایدبتونی قسم بخوری

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
فتوای الکی نده.. پاک کردن نجاست عمل توصلی هست و قصد و نیت نمیخواد، حتی اگه تووی خواب هم آب یا بارون ...

😁😂🤣🤣

اینوخودمم شنیدم تعجب کردم

ولی برای پاکی بایدقصدمیکرد

اون بارون وآب کرورودخونه و....فرق داره

بعضیاآبرونمیریزن موقع وضو

فقط دست میکشن

گفت پاشیدم

نریخته

ندیده خون رو.. فقط یه مزه ای احساس کرده احتمال میده خون بوده، چون یقین به خون پیدا نکرده، حکم خون و ...

اگه حکم نجاست رو داشته باشه دستام پاکه؟

چند بار اب میزنم به دستام توی وضو و خیلی میشورم

مزشو حس کردم دیگه نه ندیدم

پس نمیتونی قطع بگی خون بوده ونجسه

برای نجاست بایدبتونی قسم بخوری

به صورتم پاشیدم به دستام ریختمدستام پاکه؟

کلاقضیه نجاست لبت منتفی هستش

ولی دلت چرکینه صورت روآب بکش زیرشیرآب 

دستات هم کلاپاکه

اگه حکم نجاست رو داشته باشه دستام پاکه؟چند بار اب میزنم به دستام توی وضو و خیلی میشورم

ببین، اصلن یقین به خون نداری، شاید زردابه ای بوده که مزه خون میداده، پس پاک بوده، دست هم پاکه، وضو هم درسته.. 

حکم نجاست مال جایی هست که خون یا اطراف متصل به خون باشه، در غیراینصورت اصلا نجس نیست تا حکم نجس بار بشه.. 

[QUOTE=352242923]😁😂🤣🤣 اینوخودمم شنیدم تعجب کردم ولی برای پاکی بایدقصدمیکرد اون بارون وآب کرورودخونه و....فر ...[/QUOTE

فرقی بین بارون یا آبی که خود انسان میریزه نیست،، چون پاک کردن نجاست اصلا نیاز به قصدقربت نداره، حتی شخص مجنون هم دست نجس رو تووی آب بکشه یا آب بهش بپاشه، پاک میشه، 

2810