2777
2789
عنوان

کارخونگی درست کنم نظرتون چیه

152 بازدید | 24 پست

سلام من سه تا بچه دارم نیاز به درامد دارم بیرون نمیتونم برم  یه فکری افتاده تو سرم  که ازاین پارچه های حوله ای بگیرم و باهاش دستمال اشپزخونه بدوزم بفروشم بنطرتون میشه یانه و این پارچه هارو از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟؟کلا چی میگین فکرمو خوبه یانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوبه یعنی کارت اوج بگیره عالی میشه منم سرویس دم کنی درست میکنم

اوایل درامد نداشتم الان اوج گرفته ماشاالله وقت نمیکنم سفارش بگیرم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
خیلی خوبه یعنی کارت اوج بگیره عالی میشه منم سرویس دم کنی درست میکنماوایل درامد نداشتم الان اوج گرفته ...

فقط نمیرونم این پارچه حوله ای هارو از کجا پیدا کنم طاقه ای بگیرم  به صرفه باشه

فقط نمیرونم این پارچه حوله ای هارو از کجا پیدا کنم طاقه ای بگیرم به صرفه باشه

پارچه فروا دارن برو بپرس اگرم نداشته باشه اونا دستشون تو کا ه معرفیت میکنه ی جایی ک داره حتما بیفت دنبالش 

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
پارچه فروا دارن برو بپرس اگرم نداشته باشه اونا دستشون تو کا ه معرفیت میکنه ی جایی ک داره حتما بیفت د ...

باشه ..فقط یه چیزی ازت بپرسم .این دستمالارو دیدی دیگ فقط دورشون سردوز هست نیازی به دوخت نداره .فقط سردوز بخرم کافیه؟؟؟؟

کجا میفروشی چطور بازار یابی کردیافرین به شما خدا برکت بده

سلامت باشی

توی دیوار ابجی

پارچه فروا دارن برو بپرس اگرم نداشته باشه اونا دستشون تو کا ه معرفیت میکنه ی جایی ک داره حتما بیفت د ...

میشه درخواست دوستی بدم بهتون بعدا سوالی داشتم بپرسم ازتون ممنون میشم قصد مزاحمت ندارم

2810