2777
2789
عنوان

طول سرویکس کم

44 بازدید | 6 پست

سلام دوستان میخواستم نظر خودم رو در مورد معجزه ی خدا بگم من از اول بارداری سختی داشتم اول هماتوم داشتم که استراحت مطلق شدم بعد که خوب شدم طول سرویکسم در آناتولی 36بود در هفته ی 22هفته ی بارداری احساس ترشح خیلی داشتم وقتی به دکتر رفتم گفت دهانه ی رحم دوسانت باز شده و طول سرویکسم به 5اومده بود یعنی میگن به 30به پایین که بیان خطر داره ولی من به 5رسیده بود و گفتن امیدی نیست شاید حتی تا 7ماهگی هم نکشی نتونستن برام سرکلاژ کنن برا همین حلقه گذاشتن و امیدی نبود من از اون به بعد استراحت مطلق یعنی روزی پنج دقیقه هم نمینشتم فقط برای دستشویی  ولی با توکل به خدا من تونستم تا هفته 36برم و بچم سالم و سلامت به دنیا بیاد همیشه خدا هست فقط باید بهش امید داشته باشی خدایا شکرت

ی چیز دیگه ب غیر معجزه بوده..

اینکه کسی داشتی تورو تر و خشک کنه و کارات بکنه...

ما ن خدا داریم ن کسی رو

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی چیز دیگه ب غیر معجزه بوده..اینکه کسی داشتی تورو تر و خشک کنه و کارات بکنه...ما ن خدا داریم ن کسی ر ...

نه عزیزم اصل اون خداست منم کسی نداشتم گاهی  وقتا مامانم  میومد ولی چیزی میخواستم  همش رو صبح میزاشتن پیشم حتی ناهارم رو تا شب خلاصه اکثر وقتا تنها بودم همه کار و زندگی دارن هیچکس بنا نیست کسی رو تر و خشک کنه