2777
2789
عنوان

باردارم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره من خودم هفت شب تست دادم وقتی مثبت شد همون موقع رفتم ازمایشگاه چه صبری داری تو😍😂

😂😂❤️❤️دیشب ساعت دوازده شب زدم مثبت شد بعد اصلا باورم نمیشه میگم نکنه تاثیر قرصا باشه مثبت نشون بده باز میگم نهه اسید فولیک و اواژن چرا باید بی بی رو مثبت نشون بدن

چشم ممنون❤️

بعدش که مثبت شد جواب ازمایشت می‌فرسته سنو که ببینی جنینت چند هفتشه🥹 رفتی آزمایش خون دادی و رفتی سنو حتما تاپیک بزنی💛

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻
قربون دل مهربونت اره میخام ازمایش هم بدم فقط یه سوال من قرص اواژن و اسید فولیک استفاده میکردم امپول ...

خیلی کم پیش میاد بی بی اشتباه باشه کلا به هبچی فکر نکن فقط الان برو آزمایش بده خیال خودتو راحت کن. من بعد سالها بارداررشدم باورم نمیشد بی بی هم فقط یدونه گرفته بودم مثبت شد به ساعت نکشید آزمایش دادم و درست بود. تو دوساعت خیالم تخت شد بدون فکر رخیال

😂😂❤️❤️دیشب ساعت دوازده شب زدم مثبت شد بعد اصلا باورم نمیشه میگم نکنه تاثیر قرصا باشه مثبت نشون بده ...

عزیززززم انشاله که مبارک باشه😁

خیالت راحت از منم خطش همین جور بود من 14 روز تاخیر داشتم بی بی زدم بازم میگفتم چرا کمرنگه حتما اشتباهه که نه درست بود