2777
2789
عنوان

چطوری میتونم کنار شوهری که دلمو زده ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 26 پست
باید باهم کنار بیاین با مشاوره هرجور شده صحبت کنین میدونی اگه بچه نبود بهتر میشد جدا شد اما همون بچه ...

بخدا تو زندگی کنارش از همه چیزم گذشتم

وقتی اومدم تو زندگیش دقتر و کارمند داشتم خونه بنامم بود ماشین داشتم دفترمم بنامم بود همه اینارو با خودم آوردم تو زندگیش دوتا فوق لیسانس داشتم کاری به سرمم آورد که خود خواسته کم کم از کارم دوستام همه چیزم زدم چسبیدم به زندگیم بچه هام ،،، نه اینکه بد دل و اینا باشه ولی اونقدرررر ذره ذره از کمک کردن بهم توی بچه داری یا کارای خونه در میرفت و چون من ایدآل گرا بودم خودم میچسبیدم به کارای خونه و بچه تا کم کم از کارم زدم و کارمو رها مردم از دوست زدم از خودممم حتی زدم در حدی که حق خودم نمیدونم دیگه با دوتا بچه یه تفریح کوچیک داشته باشم

ولی هیچچچچ کسی هم خق رو به من نمیده با مامانم خرف میزنم میگه زندگیت خوبه کم و کسر برات نذاشته شوهرت از نظر مالی منظورشه فقط بچسب به زندکیت/// با پدرشوهر مادرشوهر حرف میزنم به چون و چرا مامل حق رو نیدن به شوهرم میگن زندگیت رو بکن بهانه نیار 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
خب چرا بی تفاوتی بهش؟؟؟؟به نظرم باید حتما روانشناس بری اول باید خودتو بشناسی و حس میکنم افسرده هم هس ...

مغز و اعصاب رفتم دارو داد خوردم اصلا بهم نمیساخت همه اش خوابلود بودم بعد روان پزشک رفتم یه مدل داروی دیگه داد بدتر کلافه ام میکرد دیگه دارو درمانی رو پیگیر نشدم ولی میدونم افسرده ام کنار این شوهر 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا تو زندگی کنارش از همه چیزم گذشتموقتی اومدم تو زندگیش دقتر و کارمند داشتم خونه بنامم بود ماشین د ...

دقیقا میفهمم چی میگی حمایتگر واقعی پشت شما نبوده واقعا دختر خیلی بدبخته تو خونه پدر و مادر محدودیت داره خونه شوهر دیگه بدتر ،واقعا شیرزنی هستی که از خواسته هات گذشتی خدا کمکت کنه  الان دیگه وقتشه حقتو بگیری

مغز و اعصاب رفتم دارو داد خوردم اصلا بهم نمیساخت همه اش خوابلود بودم بعد روان پزشک رفتم یه مدل داروی ...

عزیزم به نظرم اصلا ربط به همسرت نداره 

شما برو روانپزشک و دارو مصرف کن 

اگه دیدی بهت نساخت هفته بعدی یا ماه بعد برو بگو حالمو بدتر کرده 

هر دارویی به یه نفر میسازه و باید امتحان کنی ببینی کدومش به شما سلزگاره ضمن اینکه روانپزشک خیلییی مهمه که کارش عالی باشه و نمیشه هر جایی رفت چون اگه کارش خوب نباشه دارو اشتباه میده و حالتو بدتر می‌کنه 

ضمنا من پست قبلت هم خوندم بازم مقصر همسرت نیست و شما مقصری گلم 

خودت خودتو محدود کردی نه همسرت 

اینقدر برای خودت باید و نباید گذاشتی که زندگی کردن رو یادت رفته متاسفانه 

2805
عزیزم به نظرم اصلا ربط به همسرت نداره شما برو روانپزشک و دارو مصرف کن اگه دیدی بهت نساخت هفته بعدی ی ...

آره همه همینو میگن شوهرمم همینو میگه تا بحث میکنم 

ولی من تهش فکر میکنم خالم توی این زندگی و کنار این شوهر خوب نیست

از طرفی وقتایی هم که بحث نداریم با خودم بیشتر فکر میکنم میبینم مشکل خیلی حاد نیست و کجا برم بهتر از اینجا که حداقل از نظر رفاه و این چیزا تامینم ولی واقعا حالم کنار شوهرم خوب نیست و صد در صد میدونم افسردگیه

آره همه همینو میگن شوهرمم همینو میگه تا بحث میکنم ولی من تهش فکر میکنم خالم توی این زندگی و کنار این ...

شما حالت کنار همسرت خوب نیست 

به نظرم با کس دیگه هم باشی حالت خوب نخواهد بود 

چون شما از درون افسرده شدی عزیزم 

تا دیر نشده درمانش کن گلم بعد ببین چقدر زندگی برات لذت بخش تر میشه

شما حالت کنار همسرت خوب نیست به نظرم با کس دیگه هم باشی حالت خوب نخواهد بود چون شما از درون افسرده ش ...

کنار کسی بودن؟؟؟ اصلا حتی ذره ایی بعش فکرررر هم نکردم و نمیکنم والا دیگه این مرد که اینقدررر عاشقش بودم و وقتی اومدم خاستگاریم واقعا فکر میکردم شاهزاده ی سپار بر اسب سفیده ،،، زندگیم بعد ۸ سال کم کم به اینجا کشیده دیگه کی قراره بیاد کنار و توی زندگیم مولا که بخواد برام بهتر از این رقم بزنه

نه واقعا به این ور قضیه فکرم نکردم 

ولی در مورد افسردگی قبول دارم خرفتون رو فقط نمیدونم درمان میشم خوب میشم

کنار کسی بودن؟؟؟ اصلا حتی ذره ایی بعش فکرررر هم نکردم و نمیکنم والا دیگه این مرد که اینقدررر عاشقش ب ...

عزیزم منظورم این نبود که به مرد دیگه فکر کردی 

منظورم این بود شما با هر مرد دیگه ای از همون اول ازدواج میکردی کنار اونم الان حالت خوب نبود چون خودت افسرده هستی 

شک نکن خوب میشی عزیزم 

ولی نذار پیشرفته و مزمن بشه و هر چی زودتر جلوشو بگیری بهنره

خاله من افسردگی داشت و اونموقع ۲۵ ساله بود 

تحصیلات داشت 

شغل عالی داشت با درآمد عالی ولی باز افسرده شده بود

عزیزم منظورم این نبود که به مرد دیگه فکر کردی منظورم این بود شما با هر مرد دیگه ای از همون اول ازدوا ...

عزیزم ممنونم از صحبتتات حتما بعد تعطیلات برمیگردم شهر خودم و پیگیر یه مشاوره خوب میشم خودم به این فکر میکنم حداقل هفته ایی یبار باید میرفتم تراپیست تا حداقل با حرف زدن سبک بشم در کنارش گره های روحیم درمان بشه شاید حتی همسرمم بگم بخواد باهاش خرف بزنه