tarimmm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1561 عنوان برام دعا کنید بچم سقط نشده باشه 102 بازدید | 8 پست تو تاپیک قبل گفتم چیشده برام دعا کنید سقط نشه به مامانم زنگ زدم بیاد برم دکتر مرسی واقعا 1403/06/12 | 22:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جستجویآرامش۲ عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 1502 صلوات فرستادم انشالله ک چیزی نیستاینجا بگو دکتر چی گف Nail artist 🤍
tarimmm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1561 صلوات فرستادم انشالله ک چیزی نیستاینجا بگو دکتر چی گف باش
catsia عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 5034 اصلا نترس منم هفته ششم اینجوری شدم یهو خونریزی کردم لخته هم میومد اینجا تاپیک زدم همه منو ترسوندن به خود دکترم پیام دادم گفت شیاف پروژسترون بذار هر هشت ساعت یکی اگه قطع نشد بیا سونو ولی کار رنگ و لایت برای جنین خوب نیست نمیتونی بذاری کنار ؟ لینک تاپیک حذف تاپیک رو براتون گذاشتم که راحت دسترسی پیدا کنین و دو ساعت علاف نشید عجب دختر ماهی هستم خدا حفظم کنه 😂😍❤️
tarimmm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1561 اصلا نترس منم هفته ششم اینجوری شدم یهو خونریزی کردم لخته هم میومد اینجا تاپیک زدم همه منو ترسوندن به ... ایشالا برا منم همین باشه نه آخه حرفه دیگه ای بلد نیستم رشتمم خوب نبود که راحت شغل پیدا کرد باهاش
catsia عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 5034 ایشالا برا منم همین باشه نه آخه حرفه دیگه ای بلد نیستم رشتمم خوب نبود که راحت شغل پیدا کرد باهاش بچت مهم تره خب خدایی نکرده اگه روش تاثیر بذاره چی ؟ حداقل با دکترت مشورت کن لینک تاپیک حذف تاپیک رو براتون گذاشتم که راحت دسترسی پیدا کنین و دو ساعت علاف نشید عجب دختر ماهی هستم خدا حفظم کنه 😂😍❤️
tarimmm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1561 بچت مهم تره خب خدایی نکرده اگه روش تاثیر بذاره چی ؟ حداقل با دکترت مشورت کن حالا برای هفته هشتم سونو نوشته بدم بهش میگم ولی چه مشکلی دارع مگه جدیه ؟!
catsia عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 5034 حالا برای هفته هشتم سونو نوشته بدم بهش میگم ولی چه مشکلی دارع مگه جدیه ؟! بله حتما که مشکل داره اون بوی مواد رنگ و دکلره و بخارات و هوای اونجا کلا ضرر داره برای جنین اگه تو سالن کراتین هم انجام بشه که دیگه واویلا لینک تاپیک حذف تاپیک رو براتون گذاشتم که راحت دسترسی پیدا کنین و دو ساعت علاف نشید عجب دختر ماهی هستم خدا حفظم کنه 😂😍❤️
tarimmm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1561 بله حتما که مشکل داره اون بوی مواد رنگ و دکلره و بخارات و هوای اونجا کلا ضرر داره برای جنین اگه تو س ... آره کراتین و اکستنشن و کاشت ناخن و اینا همشون انجام میشه واقعا نمیدونم چیکار کنم