2777
2789
عنوان

شهر دیگه درس خوندن خیلی سخته

203 بازدید | 28 پست

اونایی که تجربه دارید بگید لطفا

تحمل فضای خوابگاه خیلی سخته؟اگر رشته خوبی بخونید حاضرید برید یه شهر خیلی دور که فقط سالی ۳،۴ بار بتونید خونوادتونو ببینید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه ی باحالی کسب میکنی

بعدش دیگ ادم سابق نمیشی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

اره میرم هرچی دورتر عزیزتر 

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

من نبودم ولی کلی دوست خوابگاهی داشتم که مدت زمان زیادی هم بودند خب برای خوابگاه باید روحیه قوی داشته باشی واقعا

ولی خب میبینی خیلی آدم گذروندن و بعضیاشون میگن نقطه عطف زندگی مستقلیشونه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

اصلا من اگه برم دانشگاه فقط شهر دور میزنم که بتونم مستقل شم و زندگی جدیدی شروع کنم هیچوقت کرج یا تهران دانشگاه نمیرم

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
2810