2777
2789
عنوان

شهر دیگه درس خوندن خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 28 پست
باور کن اینقدررر خوش میگذره همونم شاید نخوای برگردی

اینم بگم تو رابطه ام به قصد ازدواج،اونو چیکار کنم؟میگه میاد باهام ولی خب کارو همه چیش اینجاست

خیلی همه چی درهمه اگه فقط خودم بودم مطمئنا اینجور که شما میگفتی میشد

اگر دندون باشه هم نه.... ادم یه بار زندگی میکنه و یک بار هم میمره... من تو 60 سالگی در حالوی نمی تونم پاشم خودم کارامو انجام بدم فکر می کنم اگر با خانواده خوشمیگذروندم و کار الانو نداشتم زندگی خوشگل تر بود... حالا چند میلیون کمتر درامد کنم نمیمیرم ولی بدون خانواده چرا..! 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر دندون باشه هم نه.... ادم یه بار زندگی میکنه و یک بار هم میمره... من تو 60 سالگی در حالوی نمی تون ...

خیلی خانوادشون از دست میدن در بهترین حالت هم خانواده تا همیشه کنارت نیست زندگی مستقل هم یه زمانایی لازمه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

باور کن بهت خیلی خوش میگذره 

از یک ور دور بودن از خوانواده سخته و از یک ور هم خیلی باحاله 

تو خوابگاه هم بستگی به اونا داره و لی در بیشتر مواقع خوبن 

راه دور بودنم تنها فرقی که با نزدیک بودن داره اینکه برای رفت و اومد چند هزار تومانی بیشتر میشه وگرنه به علت کلاس ها نمیشه هروز بری پیش خوانوادت مگه اینکه دانشگاهت هم بغل خونت باشه 

اما بهت خوش میگذره

خیلی خانوادشون از دست میدن در بهترین حالت هم خانواده تا همیشه کنارت نیست زندگی مستقل هم یه زمانایی ل ...

اونا خانواده ندارن و جایگزین میکنن... هرکی با توجه به داراییش تو زندگی تصمیم میگیره... تصمیم من اینه 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
باور کن بهت خیلی خوش میگذره از یک ور دور بودن از خوانواده سخته و از یک ور هم خیلی باحاله تو خوابگاه ...

من از خوابگاه ترسی ندارم

منتها نمیتونم فقط خودمو در نظر بگیرم،خیلی دوراهی بدیه🥺

اینم بگم تو رابطه ام به قصد ازدواج،اونو چیکار کنم؟میگه میاد باهام ولی خب کارو همه چیش اینجاستخیلی هم ...

میشه 

منم شهر دیگه درس خوندم

نهایت عفد میکنی انتقالی میگیری شهر خودت