2777
2789

سلام به خانومای عزیز من امروز چهل روز هست که دخترمو به دلیل مشکل دیسپلازی سقط کردم حال روحیم اصلا خوب نیست احساس گناه میکنم افسرده شدم پشیمونم حتما مادر خوبی نبودم که مواظبش نبودم شاید نباید سقط میکردم الان حس میکنم پوچم و هیچ دلخوشی ندارم تو زندگیم می‌خوام بدونم خانومایی هستن که مشکل منو داشته باشن چیه روز دوباره مادر شده باشن من آزمایش ژنتیک دارم تا آذر جوابش. میاد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش منتظر جواب ازمایش باش انشاله ک خدا ی بچه سالم بهت میده

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

اینکه ی مدت ناراحت و افسرده باشی طبیعیه

چون بچتو از دست دادی.

ولی سعی کن دوباره روحیتو ب دست بیاری

باهر کاری که حالتو خوب میکنه.

خواهر شوهر من ی خفگی جنین تو نه ماه داشت و وبعدش سه تا سقط مکرر بی دلیل

ولی ناامید نشد...الان پسرش شش سالست.

فقط قبل اینکه دوباره باردار بشی تحت نظر دکتر باش 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

چرا نتونی عزیزم؟؟؟خدارو شکر تو دوره ای هستیم هم مشکلات جنین رو قبل تولد تشخیص میدن هم کمک میکنن بچه سالم ب دنیا بیاد.

منم تو اتاق عمل بچه نازنینم رو از دست دادم،گفتن ریه اش تشکیل نشده،خدا میدونه چی شد و کی راست گفت.

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
مرسی عزیزم استرس و ناراحتی دیونم کرده

حتما حتما قبل اقدام و طی حاملگی بعدیت برو زیر نظر دکتر پرتانالوژی ،خیلی کارشون بادقت انجام میدن

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
چرا نتونی عزیزم؟؟؟خدارو شکر تو دوره ای هستیم هم مشکلات جنین رو قبل تولد تشخیص میدن هم کمک میکنن بچه ...

ممنونم عزیزم درک میکنم چقد سخته حالا شما که تو لحظه ی آخر انشالله خیلی زود نی نی توونو بغل میگیرین

2810