2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

فاطمه ثنا؟😐

ترکیب اسم فارسی و عربی

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

فاطمه چیه ثناش چیه...

اسم منم فاطمه وبه نظرم قشنگترین اسم دنیا رو دارم خوشحالم که عمم اسممو فاطمه گذاشته

بزار نازنین زهرا بهم میان🤌😁

یا بزار فرناز... فاطیما  ...

اینا میان

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
عجب گیری افتادن این بچه ها از دست شما

واقعا موافقم

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
فاطمه چیه ثناش چیه...اسم منم فاطمه وبه نظرم قشنگترین اسم دنیا رو دارم خوشحالم که عمم اسممو فاطمه گذا ...

بله اسمت قشنگترینه ولی تعداد فاطمه های فامیل زیاده ترکیبی بهتره به شرط اینکه جفتش صدابشه. فاطمه ثنا یعنی دختری ک از اتش رانده شده و مورد حمد و ستایش

2810