2777
2789
عنوان

روز دوازده انتقال سردی پا ک از اول داشتم و درد پری هم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 42 پست
عزیزم نشاسته رو تا روزی که آزمایش میدی بخور و قطع نکن .بنظرم پنجشنبه بری بهتره من خودم با چهارده روز ...

اوکی 

عزیزجان من نمی دونستم باید نشاسته بخورم متوجه ک شدم روز ۵یا۶ بود نمیدونم چقدر تاثیر داره 

اوکی عزیزجان من نمی دونستم باید نشاسته بخورم متوجه ک شدم روز ۵یا۶ بود نمیدونم چقدر تاثیر داره

هیچ اشکالی ندارع فقط تا روز آزمایش ادامش بده دلم روشنه صددرصد مثبتی عزیزم توکلت به خدا باشع

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ اشکالی ندارع فقط تا روز آزمایش ادامش بده دلم روشنه صددرصد مثبتی عزیزم توکلت به خدا باشع

عزززززززیززززززز دلم چقدر دلگرمم می کنید 

الهی شکر امروز کلی از استرسم کم کردید 🥰🥰🥰

عزززززززیززززززز دلم چقدر دلگرمم می کنید الهی شکر امروز کلی از استرسم کم کردید 🥰🥰🥰

فدای تو عزیزم منم پارسال دقیقا شهریور ماه انتقال دادم همین علایم تورو داشتم و فک میکردم این علایم باعث میشه ازمایشم منفی شه ولی شکر خدا اونموقع مثبت شد الآنم حسم میگه مال شما هم قطعی مثبته برو قرآن بخوان تا از استرست کم بشه عزیزم 

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
فدای تو عزیزم منم پارسال دقیقا شهریور ماه انتقال دادم همین علایم تورو داشتم و فک میکردم این علایم با ...

الهی شکر که لطف خدا شامل حالت شد 

پناه بر خدا همینطور قران تو دستمه و میخوابم بیدار میشم باهاش...

الهی ب امید خودش

فدای تو عزیزم منم پارسال دقیقا شهریور ماه انتقال دادم همین علایم تورو داشتم و فک میکردم این علایم با ...

الان درد شدید شکم و کمر دارم دردش مثل قبل نیست بدتر شده و رفتم سرویس لک ک نه خیلی کمرنگ قهوه ای رو دستمال دیدم 

دارم دیوانه میشم .بدنم هم گرم شده