2777
2789
عنوان

خطر سقط

60 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من توی هفته شیش بارداری و چندروز پیش رفته بودم بیرون حس کردم یه چیزی از رحمم اومد بیرون اما چیزی ندیدم 

دوروز بعد لکه بینی قهوه ای تیره به مقدار زیاد داشتم

دکتر رفتم دارو گرفتم بند اومد اما ساک حاملگی خالی بود

نگرانم خیلی بنظرتون برا بچم اتفاقی افتاده یا هنوز رشد نکرده؟

از یکی شنیدم میگن بچه قبل خونریزی سقط میشه بعد به خون ریزی میوفتی 

این درسته؟

چون من اصلا خونریزی نداشتم فقط لکه بینی اما همش نگرانم اون چیزی که چند روز پیش حس کردم ازم اومد بیرون جنین نباشه 

اگه اومده بود بیرون که بالاخره یه چیزی میدیدی

الان چندهفته اید؟ شیش هفته زوده واسه دیده شدن جنین. توکل به خدا. ان شاءالله یکی دوهفته دیگه میری قلبشم تشکیل شده

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا ماه پنج با وجود شیاف لکه بینی داشتم ولی وقتی رفتم سونو طبق قاعدگیم ۷ هفته بودم اما گف ۵ هفته و ...

ای جاااانم. الحمدلله. هنوز باردارید یا بچه تون به دنیا اومده؟

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
خدا رو شکر به دنیا اومده عزیزم همه چی به خدا بسپر نگران نباش اگه بدونی من چه روزایی گذروندم

عزیزم. الحمدلله که به خیرگذشته. تاپیک مال من نیست. ولی منم شرایط ایشونو دارم. توکل به خدا. ان شاءالله این روزها واسه ما هم به خیر و خوشی بگذره.

عزیزم. الحمدلله که به خیرگذشته. تاپیک مال من نیست. ولی منم شرایط ایشونو دارم. توکل به خدا. ان شاءالل ...

ان شالله اصلا نگران نباشید هر چی خدا بخواد همون میشه حتی من دکارم تا سونو ان تی بهم شیاف نداد و گف سه ماهه اول بهتره شیاف نذاری  فقط حتما یه نذری کنید و از ائمه کمک بخواهید مطمئن باشد اونکه به صلاحتون هس براتون پیش میاد

ان شالله اصلا نگران نباشید هر چی خدا بخواد همون میشه حتی من دکارم تا سونو ان تی بهم شیاف نداد و گف س ...

چشم. ممنون. ان شاءالله. التماس دعا  

اگه اومده بود بیرون که بالاخره یه چیزی میدیدیالان چندهفته اید؟ شیش هفته زوده واسه دیده شدن جنین. توک ...

انشاالله که تشکیل بشه آروم بگیرم همش نگرانم نکنه از دستش دادم

دوستان در صورت سقط اول جنین سقط میشه بعد به خونریزی میوفتیم؟یا همراه با خونریزی احتمال سقط هست؟

هردوتاش ممکنه. هیچی معلوم نمیکنه. فقط سونو میگه شرایط جنین چطوره.