2777
2789
عنوان

حرم رفتن تو پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 28 پست
خواهشا میشه برای منم دعا کنی سال بعد کنکوریم دعا کن رتبه ام ۳ رقمی به پایین بشه و رشته دلخواهمو بیار ...

باشه اگه لیاقت داشته باشم حتما دعا میکنم 

برای منم دعا کن بختم جای خوبی باز شده لطفا

دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم می تونی بریفقط زیر گنبد یعنی ضریح و چند قدمیش نهکنار حرم که رفتی از خادم ها که بپرسی میگن که ...

مرسی عزیزم 

باشه اگه لیاقت داشته باشم حتما دعا میکنم برای منم دعا کن بختم جای خوبی باز شده لطفا

چشم قابل باشم حتما🥹❤️درخواست دادم بهت 

خواهشا هر وقتی حرم منو خانوادمون  دعا کن تا جایی که بتونم و به یادم باشی حتما برات دعا میکنم ✨️

😔سال کنکورمه و بد استرس دارم براش:)

باشه اگه لیاقت داشته باشم حتما دعا میکنم برای منم دعا کن بختم جای خوبی باز شده لطفا

عزیزم انشاالله حاجت روا بشی 

التماس دعا لطفا برا منم دعا کن سلامتی خودم و خانواده ام ممنونم 

چشم قابل باشم حتما🥹❤️درخواست دادم بهت خواهشا هر وقتی حرم منو خانوادمون دعا کن تا جایی که بتونم و ب ...

مرسی ❤️

انشالله به چیزایی که تو دلته برسی عزیزم 

❤️❤️

راستی یه چیزی

خواستی اپ رضوان نصب کن بعد سوال شرعی داشتی تو قسمت پاسخگویی به سوال شرعی برات کامل میگن 

من یه بار این اتفاق افتادم فکر کردم نمیشه رفت که پرسیدم تو اپ رضوان بهم گفتن سوالای دیگم جواب میدن خواستی نصبش کن✨️❤️

عزیزم انشاالله حاجت روا بشی التماس دعا لطفا برا منم دعا کن سلامتی خودم و خانواده ام ممنونم

ممنونم 

باشه حتما، امیدوارم تا پس فردا کمرم درد نگیره یهو کنسل شه 🥴 

اسمتو بگو دعا میکنم تو راه 

راستی یه چیزیخواستی اپ رضوان نصب کن بعد سوال شرعی داشتی تو قسمت پاسخگویی به سوال شرعی برات کامل میگن ...

آره دارمش 

مرسی که گفتی