2777
2789
بنظرتون چیکار کنم الان؟😭😭😭😭😭😭😭😭

با پیشاب هم امکانش هست ولی خیلی احتمالش ضعیفه

حالا باردارم باشی اولاشه و مشخص نیس که. بعد خودت میگی سه روز دیگه عروسیمه. فقط به فکر کارای عروسیت باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با پیشاب هم امکانش هست ولی خیلی احتمالش ضعیفهحالا باردارم باشی اولاشه و مشخص نیس که. بعد خودت میگی س ...

انقدر ذهنم درگیره نمیتونم اصلا ب سه روز دیگه فکر کنم🥺آبروم میره اینطوری چطوری تو چشم بقیه نگاه کنم من هنوز دخترم آخه

سمانه هستم ولی مجبور شدم 
انقدر ذهنم درگیره نمیتونم اصلا ب سه روز دیگه فکر کنم🥺آبروم میره اینطوری چطوری تو چشم بقیه نگاه کنم ...

چرا آبروت میره عزیزم نعوذبالله با نامحرمت که نبوده با نامزدت بوده. فوقش میگی هشت ماهه به دنیا اومده بچه

این نیز بگذرد. مردم زیاد حرف میزنن خودتو نگران نکن. همه چیو بده به دست خدا

عزیزم چه عیبی داره خب سه روز دیگه میری سر زندگیت بچتم نه ماه دیگه به دنیا میاد

نمیخوام ناشکری کنم اما آخه واقعا الان نمیتونم راهی برای سقط سراغ دارید؟🥺😔

سمانه هستم ولی مجبور شدم 
نمیخوام ناشکری کنم اما آخه واقعا الان نمیتونم راهی برای سقط سراغ دارید؟🥺😔

تورو خدا چنین جنایتیو نکن. از آفریدگار فرزندت بترس. اون دنیا دیگه حرف مردم کم اهمیت ترین چیزیه که فکرشو بکنی ولی تو میمونی با یه جنین بیگناه و خدای بالاسرت

ن عقدیم سه روز دیگه هم عروسیمه😔

خب پس. فعلا به فکر عروسی باش و همه چیو بسپار دست خدا. بگو خدایا چه باردار باشم و چه نه، همه چی از جمله آبرومو میدم دست خودت. خودت بهتر میتونی حلش کنی

2810