دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بگو طلا هامونو ب کسی نباید بدیم نگه داره اومدیو بقیه خاهربرادرات اومدن گفتن اینا مال ماست...یا هزار اتفاق دیگه...بگو مالمون ترجیح میدم زیر سرم باشه تا دست کسی
همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
ولی خدایی ازش طلاق بگیر اسی شوهرت دنبال پول و زمینته
همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
خودت با پولایی که داری میتونی مستقل برا خودت زندگی کنی
اگه قراره برا شوهرت ماشین بگیری و طلا بهش بدی
دیگه شوهر میخوای چه کار