2777
2789
عنوان

مامانایی که شیر میدادن لطفا بیان

161 بازدید | 17 پست

بچم۷ماهه س شیرم خیلی کم شده .کمکی هم میخوره ولی شیرم کافی نیس کلا شبا ده بار بیدارمیشه شیرمیخوره.سینهام خیلی دردمیکنه .چون هی شیرمیخادو فک کنم توش نیس

شماهم اینجوری بودید؟چیکارکردید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شیرم کمه از همون اول شیرخشکم مجبور شدم بدم بهش

خیلی تلاش کردم بخوره اما‌نخورد شیرخشکو الانم دیشب گرفتم نمیخوره ب هیچ عنوان .سر های مختلف سرشیشه هم امتحان کردم بازم نمیخوره .موندم چیکارکنم

بچه مو امروز از شیر گرفتم

دعامون کنین

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین

تا میتونی آب بخور قطره شیر افزا هم بگیر

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
2810