2777
2789
عنوان

شیر خشک فاسد دادم به بچم

107 بازدید | 9 پست

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 یادم نیست واقعا دقیقا چی شد هیچی یادم نمیاد از دیشب اینقدر خسته بودم که خوابم برد 😭😭😭 الان دو ساعت گذشته ۲/۳۰ بود شیرش درست شده بود و داخل دمای خنک اتاق بود یعنی مسموم شده ؟ هنوز که بیدار نشده از وقتی شیر خورده تبش مرتب چک میکنم هیچ علائمی نداره از کی معلوم میشه علائمش عصری ساعتای پنج داریم میریم مسافرت 🥲 تا اون موقع معلوم میشه ؟ چکار کنم 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢

چیزی نمیشه عزیز خیالت راحت

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چیزی نمیشه عزیز خیالت راحت

مرسی میتونم بخوابم ؟ به خدا با حجم کاری دیروز همش دو ساعت خوابیدم از استرس و جوش فقط گریه کردم ☹️😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان هوا خنکه  شاید فاسد نشده بوده ...بعدم شیر فاسد اصولا آدمیزاد زود میاره بالا حتما هضمش کرده .... به دلت بد راه نده و تز این به بعد هواست رو جمع کن گلم 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
الان هوا خنکه شاید فاسد نشده بوده ...بعدم شیر فاسد اصولا آدمیزاد زود میاره بالا حتما هضمش کرده .... ...

قول میدم حواسم بیشتر جمع کنم فقط بگید بچم مسموم نشده ؟ 🥲🥲🥲 بیمارستانی نشه خاک به سرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی میتونم بخوابم ؟ به خدا با حجم کاری دیروز همش دو ساعت خوابیدم از استرس و جوش فقط گریه کردم ☹️😭

اره بابا بخواب فاسدم باشه نهایت ی بالا میاورد و دل درد خفیف چیزیش نمیشد که انقد خودتو اذیت کردی

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اره بابا بخواب فاسدم باشه نهایت ی بالا میاورد و دل درد خفیف چیزیش نمیشد که انقد خودتو اذیت کردی

میترسم بیمارستانی بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قول میدم حواسم بیشتر جمع کنم فقط بگید بچم مسموم نشده ؟ 🥲🥲🥲 بیمارستانی نشه خاک به سرم

نشده گلم خیالت راحت الان چند ساعت گذشته اگر اذیت میداد همونجا می‌آورد بالا...بگیر بخواب راحت ...انشاالله سفر خوش بگذره عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
نشده گلم خیالت راحت الان چند ساعت گذشته اگر اذیت میداد همونجا می‌آورد بالا...بگیر بخواب راحت ...انشا ...

قربونت مرسی خیالم راحت شد اینقدر گریه کردم ❤️🧡

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت مرسی خیالم راحت شد اینقدر گریه کردم ❤️🧡

ای جانم ...مادره و هزار فکر و خیال ..

1
5
10
15
20
25
30
35
40