2777
2789
عنوان

غصه مرگ جنین در ماه نهم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 95 پست
ممنون عزیزم نمیدونم اصلا دوباره میتونم استرس دوران بارداری و تحمل کنم یا نهخیلی سختهبعد سزارین ۶ ماه ...

خدا کمکت کنه.الان ففط از این زمان استفاده کن بدنت قوی کنی . دکتر اجازه داد ی جقدار ورزش کن و اجازه داد متفورمین بخور. سردیجات کم کن .قرص اهن بخور حتما ویتامین بخور. حسابی ب خودت برس.بله بعد سزارین بعد ۶ماه اجازه اقدام ب بارداری داری.فقط رو ذهنت کار کن . روزی چند بار پیام های مثبت و موفقست بخون ی تسبیح بردار دلت بد شد صلوات بفرست بیکار نشین ک بفکر و خیال بیافتی 

بگو خدایا ب داده و نداده ات شکر. اتفاقا بعد زایمان ادم بدنش خیلی اماده بارداریه. حتما تحت نظر پزشک باش و خر ماه ی دکتر برو. ب دکتر بگو چکاپ برات بمویسه. تیرویید و پرولاکنینت چک کنه ک ی وقت بالا نرفته باشه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
خدا کمکت کنه.الان ففط از این زمان استفاده کن بدنت قوی کنی . دکتر اجازه داد ی جقدار ورزش کن و اجازه د ...

ممنون عزیزم از اینکه وقت گذاشتی . برام دعا کن 

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ۲۰ مرداد بچمو دو روز بعد از تولد از دست دادم خیلی سخته درکت میکنم.سزارین شدی؟بچه اولت بود؟

خیلی متاسفم هزیزم . درد بدیه و حالاحالاها باهاته . شاید در تمام عمر باهامون باشه. من هر دختر بچه ای میبینم میشینم اشک میریزم. حتی تو خیابون ...دخترم نمیدونم چرا رفت. سالم بود اکو قلب جنین پاتولوزی جفت و بندناف سالم سل فری و غربالگری ها سالم بود ولی ...

بچه دومم بودو یه پسر 5 ساله دارم 

دیگه چهل سالمه و بارداری مجدد برام خیلی سخته

خسته ام خستهههههههههههههه

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...

سلام عزیزم.منم ۲۳مرداد تو هفته ۳۸ یه روز مونده به زایمانم پسر قشنگمو از دست دادم.خیلی سخته خیلی😢ان شالله خدا به دلمون صبر بده.عزیزم من کتاب تسلای دل داغدیدگان را خوندم و این تنها چیزی بود که منو آروم کرد.البته بماند که قرص اعصاب هم خوردم.