2777
2789
عنوان

بدخوابی نوزاد

47 بازدید | 8 پست

سلام دوستان دختر من ۹ماه و نیم سن داره 

از ۳ماهگی فهمیدم رفلاکس پنهان داره دکتر دارو داد کامل استفاده کردم براش 

اما از همون سن شبا بد میخوابید 

توی ۷ماهگی سرفه میکرد که دوباره دکتر گفت از رفلاکسه 

بهش دارو دادن سرفه قطع شد اما بد خوابی هنوز ادامه داره 

هر نیم ساعت با گریه بیدار میشه و دوباره باید کلی تابش بدم و راه ببرم یا لالایی بخونم که بخوابه دوباره نیم ساعت بعد بیدار میشه فکر میکردم شیرم کمه 

شیر خشک در طول شب میدم بهش ولی بازم فایده نداره ۱۲کیلو لاغر شدم توی۶ماه واقعا بدم ضعیف شده چیکار کنم راهی ندارین؟

فکر میکردم از دندوناشه اما با اینکه باریج میمالم به لثه هاش و بعضی شبا استامینوفن میدم بازم فایده نداره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیب دار میخابونی به پهلو ؟؟

به پهلو که خودش میخوابه ولی شیب دار نه...اخه چجوری شیب دار؟انقققققد جابجا میشه و غلت میزنه اصلا یکجا بند نمیشه چطور جاشو شیبدار کنم؟

به پهلو که خودش میخوابه ولی شیب دار نه...اخه چجوری شیب دار؟انقققققد جابجا میشه و غلت میزنه اصلا یکجا ...

باید حتما حتما شیب دار بخوابانید از کمر بیاد بالا شیر برمیگرده تو گلو اذیت میشه بیدار میشه 

دور برش بالش بزار فقط نیاد پایین 

زیر سازش پتو بزار نگهش میداره