2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ی کم غذا دارن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 51 پست
تنوع غذایی بده و هر غذایی دوست داره درست کن این که نیگن غذا نده جدا نپز تا گشنش بشه اهمیت نده حتما ب ...

هرچی بگه براش درست میکنم ، مشکل اینجاست مدتیه هیچ غذایی رو نمیگه ، هر چی میگم میگه دوست ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم همینطور بود ...هروز حمامش میدادم می‌فرستادم بیرون با دوستاش بازی میکرد ایننقددددر که گرسنه میشد نون خالی  برمیداشت میخورد یا گوجه بهش میدادم چون وقتی میخوره سریع گرسنه میشه ...الان ماشاءالله ایننننقدر غذا می‌خوره که بعضی موقع میگم حوصله ندارم بهت غذا بدم 😄

دق کردم بخدا

پسر من متولد اخرین ماه ۹۸

۱۳.۵ کیلوعه هرکار کردم پر اشتها بشه نشد 

چکاپ کامل بردم یکم کم خونی داره دوماه شربت میخوره تو نیم ماه ۶۰۰ گرم اضافه گرده خداروشکر

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
پسر من متولد اخرین ماه ۹۸۱۳.۵ کیلوعه هرکار کردم پر اشتها بشه نشد چکاپ کامل بردم یکم کم خونی داره دوم ...

فردا که تعطیله من پس فردا میبرمش دکتر

خدا کنه باشه

پای چشماشم همیشه کبوده نمی‌دونم علتشو

ولی باباشم همینجوریه چشماش 

بخدا دوست ندارم چاق بشهخودمم مجردیم همینجوری بودمولی آخه بیجون شده ازین میترسم

خب میگی خودتم لاغر بودی ژنتیکتون همینه 

دستکاریش کنی میشه چاق و یه عمر عذاب میکشه لاغری همیشه بهتره بیماری کمتر