2777
2789
عنوان

سرماخوردگی و اقدام بارداری ii

133 بازدید | 20 پست

سرماخوردگی گرفتم…

سینوس های پیشونیم بازه، آبریزش اصلا ندارم، سرفه های خشک دارم…

اما سردرد دارم، انگار سرم چرک کرده! 

از طرفی هم چون تو اقدام برای بارداری هستم، میترسم آنتی بیوتیک بخورم! 

دمنوش پونه خوردم ولی پشیمون شدم! 

چیکار کنم؟ از صبح سرم داره میترکه…   

ببین احتمالا بارداری 

من سر هر دو بارداری هام اون اوایلش که هنوز نمیدونی بارداری بدجور مریض شدم بارداری اولم که کرونا بود تا نزدیکی سی تی اسکن ریه رفتم بعد کار خدا بود پشیمون شدم و همون ماه هم حامله بودم اگه میرفتم سی تی اسکن رو بچم ناقص میشد

بارداری دومم هم به شدت مریض شدم سرماخوردگی شدید ولی آنتی بیوتیک هم خوردم هر دوبار رو بچه هام هم سالمن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین احتمالا بارداری من سر هر دو بارداری هام اون اوایلش که هنوز نمیدونی بارداری بدجور مریض شدم باردا ...

خدا از دهنت بشنوه!

اگه واقعا باردار باشم همه چی رو ب جون میخرم!

ولی امروز سردرد امونمو بریده…

یه جا خوندم ک سردرد از علائم بارداریه، ولی این سرفه های خشک برای چیه؟

خدا از دهنت بشنوه!اگه واقعا باردار باشم همه چی رو ب جون میخرم!ولی امروز سردرد امونمو بریده…یه جا خون ...

همش علایم بارداریه من جوری سرفه میکردم گفتن کرونا داری برو سی تی اسکن ریه شو شاید درگیر شده ریه هات دیگه خودم با مسئولیت خودم نرفتم انجام بدم 

دومین بارداری هم تب شدید سرماخوردگی ناجوری داشتم کلا 

بخور اوایل بارداری که هنوز تشکیل نشده نگران نباش منم اقدامم شدید سرما خورده بودم الان سه روزه پریود ...

وای من از اوایلش بیشتر میترسم ک آنتی بیوتیک بخورم! میگم صبر کنم اگه پریود شدم بخورم، ولی حداقل باید یه هفته صبر کنم :| 

از این شربتای گیاهی بخورم، نه؟

همش علایم بارداریه من جوری سرفه میکردم گفتن کرونا داری برو سی تی اسکن ریه شو شاید درگیر شده ریه هات ...

امیدوارم، خودمم ب این قضیه شک کردم! 

ماه قبلم ک اقدام داشتم یه سرماخوردگی ریزی گرفتم، ولی زود رد شد!

اما این ماه ول کن نیست! الان یه هفته س که سرماخوردگی گرفتم، روز ب روزم بدتر شده!

من سفیکسیم تو بارداری خوردم به تجویز دکتر و آزیترومایسین دیگه فکر کنم از این دوتا قوی تر قرص نداریم ...

پس صبح برم داروخانه یه شربتی چیزی بگیرم، ممنون از راهنمایی تون

2810