2777
2789

فقط یکم زود عصبی میشی 

واقعا عم زود عصبی میشم 

بنظرتون خودمو اصلاح کنم یا همین روند عصبانیت پیش برم؟  

کاربری دستِ دو رفیقِ جون جونی 👯‍♀️❤🧸  رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلاح کن که بشی یه دسته گل . یه عیب داری اونو رفع کنی خیلی خوب میشه

دست خودم نیش خیلی میخام ی ادم ریلکس باشم 

کاربری دستِ دو رفیقِ جون جونی 👯‍♀️❤🧸  رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊
نامزدت خیلی خوب انتقاد کرده بعضیا مدلشون اینه زود عصبی شنولی برا اطرافیان آزار دهنده س

اره من کلی ی ادم زود عصبی هستم🥺 خیلی بده 

اگر بخوای حتما میتونی. از کم شروع کن  . 

برای خودت جایزه و جریمه بذار. 

مثلا بگو اگر امروز بیش از ۲ بار عصبانی بشم دو وعده غذا نمیخورم یا ۲۰۰ تومن صدقه میدم .

اگر تونستم انجامش بدم فلان کار که دوست دارم رو انجام میدم یا اون چیزو برا خودم میخرم.

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻
اگر بخوای حتما میتونی. از کم شروع کن . برای خودت جایزه و جریمه بذار. مثلا بگو اگر امروز بیش از ۲ با ...

مرسی عزیزدل پیشنهاد خوبی بود❤