2777
2789
عنوان

ترشح سفید رنگ در بارداری

219 بازدید | 16 پست

چن روزه که به شدت ترشح سفید رنگ میبینم آیا عادیه 37هفتم ممنون  میشم جواب بدین

وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍

علایم دیگه ای مثل درد شکم یا سوزش ادراری یا قرمز شدن روی واژن خارش اینا هم داری ؟

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

ترشحاتت بو داره؟ ابکیه یا سفته؟

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علایم دیگه ای مثل درد شکم یا سوزش ادراری یا قرمز شدن روی واژن خارش اینا هم داری ؟

خارش گاهی 

درد شکم وقتی پیاده روی کنم دارم عضلات شکمم درد میگیره نه جنین

نمیدونم دقت نکردم به واژنم 

کمرمم میگیره  گاهی همراه معدم و دلیپیچه 

وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍
خارش گاهی درد شکم وقتی پیاده روی کنم دارم عضلات شکمم درد میگیره نه جنین نمیدونم دقت نکردم به واژنم ک ...

چون باردار هستی معمولا پزشک ها درمان رو به بعد زایمان موکول میکنن

ترشحاتت بو داره؟ ابکیه یا سفته؟

اوایل ابکی بود تقریبا نزدیک دوماه الان چن روزه مث قبل ابکی نیست بعد ببخشید  بوی جیش هم میده بدنم انگار مثلا تو شلوارم جیش کردم

اوایل ابکی بود تقریبا نزدیک دوماه الان چن روزه مث قبل ابکی نیست بعد ببخشید بوی جیش هم میده بدنم انگ ...

احتمال زیاد چون ترشحاتت بو داره و گاهی خارش هم داری عفونت واژینال گرفتی ولی نگران نباش موقع زایمان به دکترت بگو ، درمان رو بعد زایمان برات شرو میکنن الان نه

احتمال زیاد چون ترشحاتت بو داره و گاهی خارش هم داری عفونت واژینال گرفتی ولی نگران نباش موقع زایمان ب ...

اخه قبلا زرد بود گفتن عفونت نداری الان سفید شده یعنی عفونته😱 موقع زایمان مشکلی پیش نمیاد؟ 

اخه قبلا زرد بود گفتن عفونت نداری الان سفید شده یعنی عفونته😱 موقع زایمان مشکلی پیش نمیاد؟

به دکترت بگو قبل زایمان مخصوصا اگه زایمانت ظبیعیه، نیاز باشه دارو بهت میده ولی معمولا نیاز نیس

دارای به زمان زایمانت نزدیک میشی. عفونت نداری. اگه همراه اینا یه دفعه درد شکم داری و ول میکنه و مثل دلپیچه س از علایم اینه بدن خودشو آماده میکنه

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
دارای به زمان زایمانت نزدیک میشی. عفونت نداری. اگه همراه اینا یه دفعه درد شکم داری و ول میکنه و مثل ...

عزیزم  ببین دوروزه هم ترشح  میبینم هم درد شکم و کمر داذم در حد 10دقیقه  قبلا ترشح نمیدیدم ولی الان تا نگاه میکنم متاسفانه  ببخشید  شورتم کثیف شده

شاید عفونت داری باز نمیدونم با دکترت هماهنگ‌کن ببین چی میگه معمولا درمان عفونت رو میزارن بعد زایمان

باشه