2777
2789
عنوان

جدیدا این حسو دارم

94 بازدید | 15 پست

تو جمعا همیشه من میگفتم مبخندیدم  همه دور من میشستن همه رو میخندوندم  جدیدا تو جمع میرم دیگه حوصله حرف زدن بادوستامو ندارم حرفم نمیاد خندم نمیاد در عوض دوست دارم برم باللمای فریبه حرف بزنم  یا ادمایی ک سنشون خیلی ازمن بیشتر چرا اینجور شدم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لایکم کنین

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین

خودت نمیدونی ما از کجا بدونیم خواهر

ولی فکر کنم طبیعیه، بالا رفتن سن، شرایط و اتفاقات زندگی معمولا باعث این شکل رفتار میشن

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

دوست دارم باادمای غریبه حرف بزنم

اطرافیانت آدمای بادرك و هم فرکانست هستن؟؟

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

اطرافیانت آدمای بادرك و هم فرکانست هستن؟؟

ی دوست صمیمی دارم ک فقط بلده بگه  تو کارات اشنباهه حرفات اشنباهه دیدی فلان حرفو زدم گد

گوش ندادی حالا ضرر کردی جا دلداریاش حرفاش اینه یا مثلا میگه من مثل تو احمق نیستم هرکاریو انجام بدم حرف زدن بلد نیست 

منم مشکلاتمو دیگه بهش نمیگم   

خیلی مشکلات دارم ک ب هیچکس نمیتونم بگم ن دوستام ن خانوادم براهمین حال حوصله هیچ چیزو ندارم ولی وقتی ...

همین جا ،جای آدم های تنهاس هر چی درد و دل داری تاپیک بزن خودت و خالی کن

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉
ی دوست صمیمی دارم ک فقط بلده بگه تو کارات اشنباهه حرفات اشنباهه دیدی فلان حرفو زدم گدگوش ندادی حالا ...

پس ایراد از اطرافیانته

چون اونا تخریب شخصیتی میکنن مسلمه توام ترجیحت ادمای دیگه میشن.

2810