2777
2789

دوستان داداشم از ۳ سالگی اب مروارید داشت دوتا چشاش عمل کرد و الان ۱۴ شالشه یکی از چشاش شبکه چشش پاره شده عمل کردن و روغن گذاشتن گفتن از ۱۰۰ درصد دیدش ۱۰ درصده دیگ نمیتونه ببینه و بهزیستی نامه داده برای چش پزشکی و مادرم داداشمو برد چش پزشکی و زنه چش داداشمو دید و داداشم بنظرتون کدومش نمرش هستش ؟ خفیف -متوسط -شدید-خیلی شدید؟ و دکتر زده بودش خفیف ک مادرم داد زد و خیلی بدو بیراه دکترا کردن متوسط اخه ینی چی ۱۰ سال پیش داداشم چشش خفیف بودش داداشم چششو از دست داده این دکتر زنیکه نفهم زده متوسط لطفا راهنمایی کنید میشه کاری کرد یا ن؟ میخام دکترو شکایت کنم میشه چون سوا نداشت 

پس بالاخره رفتی بهزیستی

همش منتظر بودم تاپیک بزنی

نمیتونید ببریدش دکتر دیگه یا مجدد از بهزیستی نامه بگیرید؟

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس بالاخره رفتی بهزیستیهمش منتظر بودم تاپیک بزنینمیتونید ببریدش دکتر دیگه یا مجدد از بهزیستی نامه بگ ...

رفتیم برای داداشم حقوق بگیرم این زنه هم ک بازور زد متوسط نزد شدید باید میزد خیلی شدید🥲

اول برید جریان رو با مسوول بهزستی درمیون بذارید و درخاست یه چشم پزشک دیگه بدین و حتما بگید اگه حقتون ...

داداشم باید مغزو اعصابم بره وقت گرفتیم هفته دیگ چون سرشم تصادف کرده بودش اعصاب نداره گفتم ک چن بار میخاست منو بزنه شبا داد میزنه و ..

اول برید جریان رو با مسوول بهزستی درمیون بذارید و درخاست یه چشم پزشک دیگه بدین و حتما بگید اگه حقتون ...

بریم بهزیستی چی بگیم؟ دکتر سواد نداشت اخه ۱۰ سال پیش داداشم خفیف خورده بودش الانم زده بودش خفیف باز مادرم داد زد و کرد بازور متوسط باید میزد خیلی شدید چون داداشم کور شده 

البته مدتی پیش خودش پسر بود و خواهرش داشت کور می شد. کاربرا کلی براش غصه خوردن و راهنمایی کردن. و فهمیدن همش سرکاریه.

بعد یهو تغییر جنسیت و هویت داد و با داستان های جدید و جنجالی برگشت.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
البته مدتی پیش خودش پسر بود و خواهرش داشت کور می شد. کاربرا کلی براش غصه خوردن و راهنمایی کردن. و فه ...

باز تو اومدی افغانی ای حسادت میکنی افغانی 🤣سری میفرستمتون افغانستان ب زودی 🙃

تو افغانی چون من تف کردم ب شرف افغانیا ر افعانیا توحین کردم توهم داری حسادت کردی سری میفرستیمون کشور ...

بچه برو مدرسه دو تا جمله بندی یاد بگیر زبونتو بفهمیم حداقل  

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!