2777
2789
عنوان

دوستان یه سواللل

109 بازدید | 18 پست

سلام دوستان شنیدم از امسال سختگیری برای سقط بیشتز شده واقعا هست ؟؟کسی هست ک همین چند وقته اخیر این شرایط داشته باشه ک بخواد سقط کنه 

لطفا قضاوت و توهین نکنین خواهش میکنم ازتون من فردا تازه میخوام برم آزمایش بدم ببینم چ خبره هنوز نمیدونم چ غلطی میخوام بکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا برگه سقط یا اگر مشکلی مثل خونریزی چیزی باشه که سونو بگه بچه داره سقط میشه اگر بچه داشتی این کارا ...

برای تشخیص سونو برم بهتره یا ازمایش بعضیا میگن آزمایش نشون نداد فلان ....بی بی چک زدم منفی شده ولی دیگه خیلی نگرانم میترسم هر سه تایی ک زدم کاذب بوده باشه 

مرسی ک جواب دادی عزیزم فقط اینکه میشه بیشتر توضیح بدی برگه ی چی یعنی دکتر برگه داده باشه ؟؟

من چند ماه پیش سقط کردم البته جنین ایست قلبی کرده بود و حدود ۱۰ روز تو شکمم مونده بود و نمیدونستم رفتم سونو ا

گفت باید بستری بشه ک  سقط بشه رفتم بیمارستان گفتن باید دوتا برگه سونو باشه از دو دکتر مختلف که تایید کنن ک باید سقط بشه

آزمایش خون از همه کامل تره یا همون سونو خوبه دیگه اینا اشتباه نمیکنن

اها باشه مرسی گلم ...من روستا زندگی میکنم اگه بخوام برپ ازمایش بدم برم درمانگاه اینجا برام بنویسن ب نظرتون؟؟از دو نفر شنیدم ک بری ازمایش ثبت بشه بارداری دیگه خیلی سخته اگه بعدش،تصمیم ب سقط داشته باشی پیگیری میکنن و اینا

من چند ماه پیش سقط کردم البته جنین ایست قلبی کرده بود و حدود ۱۰ روز تو شکمم مونده بود و نمیدونستم رف ...

اووف چرا هر چی سختیه برای ما خانوماست دارم از استرس جون میدم 

درکت میکنم شرایط سختی هست ولی سقط نکن چون اوضاع بعدش بهتر نمیشع آهش دامن زندگیتو میگیره

نمیدونی چقدر رفتم تاپیک خوندم گلم دیگه دارم دیوونه میشم با اینکه هنوز مشخص نیست استرس شدید گرفتم واقعا شرایط روحیم خوب نیست برای بچه دوم 

2810