برای سقط توی بیمارستان دولتی بستری شدم تو بخش زایمان بودم خدا بحق این ماه سر عزیزاشون بیاره بلاهایی که اونجا سرم اوذدن رفتارشون مثل یه اشغال با ادم با طرف اومده بود زایمان جیغ میزد ماماها درو بستن که عین خر صدا نده نه تنها کمک نکردن اینقد جیغ زد که همه مریضا اعتراض کردن ماما رفت تو و دیدن بچه کامل داره دنیا میاد اصلا توجه نمیکنن نه ورزش نه کمک نه همراهی هیچییی
مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریمخب ماشین رو خریدیم موند خونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقد ترسناک واقعا؟!عزیزم ممنون گفتی اسم بیمارستان بگو شاید به کسی کمک کردی که نره
من تبریز بیمارستان طالقانی بودم متاسفانه چون بچم بزرگ بود خصوصیا قبولم نکردن و تنها بیمارستانی که تو شهر پذیرشم کرد همین بود
مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریمخب ماشین رو خریدیم موند خونه