mahinbv مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 11 عنوان عده شامل چه کسایی میشه 67 بازدید | 6 پست سلام دوستان اینجا کسی وکیل هس یا اطلاعاتی داره؟من چن تا سوال ضروری میخوام بپرسم 1403/06/10 | 18:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیشن۸۶ عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 1273 عده طلاق؟ دنیا و مافیها اگر نااهلت ارزانی کند/ با سرگرانی بگذر از دنیا و مافیها بیا...
آیشن۸۶ عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 1273 اره عزیزم اونجور که من اطلاع دارم اگه خانم باکره یا یائسه باشه یا تو ازدواجی که انجام شده رابطه نداشته باشن نیاز نیست عده نگه داره دنیا و مافیها اگر نااهلت ارزانی کند/ با سرگرانی بگذر از دنیا و مافیها بیا...
mahinbv مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 11 اونجور که من اطلاع دارم اگه خانم باکره یا یائسه باشه یا تو ازدواجی که انجام شده رابطه نداشته باشن نی ... اره اطلاعات کامل دارم ازش من الان میخوام ازدواج دوباره بکنم،دو ساله دارم طلاق میگیرمبکارتم اسیب جزئی دیده،اصلا پاره هم نشده میخواستم ببینم تو این حالتم عده میگیره؟و اینکه تو عده صیغه هم نمیشه اصلا خوند؟
آیشن۸۶ عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 1273 اره اطلاعات کامل دارم ازش من الان میخوام ازدواج دوباره بکنم،دو ساله دارم طلاق میگیرمبکارتم اسیب جزئی ... نه صیغه هم نمیشهمراجع میگن اگه دخول داشتین باید عده نگه دارینباز دقیق ترشو زنگ بزنید دفتر مرجعتون بپرسید دنیا و مافیها اگر نااهلت ارزانی کند/ با سرگرانی بگذر از دنیا و مافیها بیا...
mahinbv مدیر استارتر عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 11 نه صیغه هم نمیشهمراجع میگن اگه دخول داشتین باید عده نگه دارینباز دقیق ترشو زنگ بزنید دفتر مرجعتون بپ ... نه دخول کامل نشده اصلافقط اسیب جزئی دیده سطحیباشه عزیزم حتمامرسی ازت