2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

94 بازدید | 16 پست

دخترم بخاطر رفلاکسش شیر نمیخوره

قبلا بهتر بود الان بدتر شده

باید بخوابه تا بهش شیر بدم

قطره پدی لاکت میدم آبریزش و استفراقش خوب شده

ولی شیر نمیخوره نمیدونم چکار کنم

و بهداشت گفته تا ۵ماهگی صبر کن واسه برای غذای کمکی

دو زوره رفته تو چهار ماهگی 

کسی درمان ستنی چیزی نذاره؟؟؟ 

سعی کن بعد شیر دادن نخوابونیش رو زمین یه حالت ایستاده بگیر بغلت که شیر برنگرده

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خواهر زاده ام این طور بود...شیر خشک بهش میدی یا شیر خودتو؟خواهرزاده ی من شیر که میخورد بالا میاورد البته اون شیر خشک میخورد بعد خواهر برد دکتر مارک شیر خشکشو عوض کرد کم کم بهتر شد

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

شیر خشک میدمنمیدونی چ مارکی میداد بعد چی گرفت

اول نان دادیم..ولی نان خیلی سنگینه کلا..بعضیا میتونن هضم کنن ولی بعضیا نه...بعدش برد دکتر ببلاک داد از کانفورتش شروع کرد چون برای معده های حساسه..البته تو با یه دکتر مشورت کن بعد عوض کن...دکتر بهداری هم خوبه ...وقتی بردی واکسن ۶ ماهگیش رو بزنی بگو بهشون

اول نان دادیم..ولی نان خیلی سنگینه کلا..بعضیا میتونن هضم کنن ولی بعضیا نه...بعدش برد دکتر ببلاک داد ...

من آپتامیل میدم

دو ماه مونده تا شش ماهگی

مشکل من اینه همسرم میگه الکی رو بچه عیب میزاری دکتر نمیخواد

من آپتامیل میدمدو ماه مونده تا شش ماهگیمشکل من اینه همسرم میگه الکی رو بچه عیب میزاری دکتر نمیخواد

نشنیدم تا حالا مارکشو؟من خواهر زاده ام نان که میددیم کلشو بالا میاورد تقریبا ....بعد بردیم دکتر با ببلاک کمکم اوکی شد...ولی همین که میگم رو امتحان کن.کم کن بهش شیر درست کن بده بخوره یه دفعه حجم زیاد بهش شیر نده...تعداد دفعاتشو بیشتر کن حجمشو کم کن....بعد شیر دادنم یه کم تو بغلت به حالت ایستاده نگه دار تا بر نگردونه و عاروقش رو بگیر که اذیت نشه

مرسی عزیزم

خواهش میکنم.ان شالله که درست میشه همه چی

والا عزیز جان من گفتم که پسرم بالا می‌آورد ولی شیر می‌خورد. دیگه شش ماهه شد یعنی اون موقع بردمش پیش دکتر سنتی .گفت ی قاشق چای خوری عرق رازیانه و گلاب بده بهش .وآب سیب و آب به چون قابض هستن سر معده رو سفت میکنه نمیذاره بالا بیاره .الان بچه‌ی شما چهار ماهشه واقعا نمیدونم بگم بده .من بجه ی خودم بود میدادم. اگر دکتر طب سنتی خوب و نطمئن میشناسی ببرش ضرر نداره .خیلی سخته بچه ی رفلاکسی،شیر خودتو میخوره 

والا عزیز جان من گفتم که پسرم بالا می‌آورد ولی شیر می‌خورد. دیگه شش ماهه شد یعنی اون موقع بردمش پیش ...

خیلی سخته دارم دیونه میشم

ن سراغ ندارم

استفراغ و ابریزش دهانم خیلی داشت با قطره پدی لاکت بهتره 

خیلی سخته دارم دیونه میشمن سراغ ندارماستفراغ و ابریزش دهانم خیلی داشت با قطره پدی لاکت بهتره

پسر منم استفراغ و آبریزش خیلی داشت .والا نمیدونم از اینا شد دادم بهش بهتر .عرق نعناع و گلاب و بارهنگ بجوشون ی ق چای خوری سر خالی بده بهش.بعد ببین بهش می‌سازه زیادترش کن یک دفعه زیاد ندی بهش 

2810