2777
2789
آقا چه ربطی داره شوهر اسی هم دوست نداره با خانواده زنش بیاد

پس تنها راهی که میمونه اینه که اسی با خانواده خودش بره شوهرم با خانواده خودش

چه مسخره میشه 😐

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

یعنی چی که دوست نداریاونم دوست نداره با خانواده شما زیاد

کل سال اینجان همه مناسبت ها ما رفتیم اونجا یا اونا اومدن خونه ما خب منم پدرومادر دارم  برادرشوهرم همش باخانواده زنش رفته 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پس تنها راهی که میمونه اینه که اسی با خانواده خودش بره شوهرم با خانواده خودشچه مسخره میشه 😐

نه والا 

یه بار با اینا یه بار با اونا 

حالا که شوهرش گفته 

برن با اینا دیگه 

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

کل سال اینجان همه مناسبت ها ما رفتیم اونجا یا اونا اومدن خونه ما خب منم پدرومادر دارم برادرشوهرم هم ...

پس باید با شوهرت دعوا کنی

الان شوهر من میگه از اخلاق مادرم خوشم نمیاد 

فردا هم با خانواده من میریم 

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

آقا چه ربطی داره شوهر اسی هم دوست نداره با خانواده زنش بیاد

شوهرمن همیشه اخمو و بداخلاقه سرده اصلا ازش راضی نیستم مادرش اینا میدونن و لذت میبرن ک منو محل نمیده هرمناسبتی میگن بیاید باما  خب چسبیدن ب پسرهم ی حدی داره 

یه سال با خونواده ی خودت یه سال با خونواده ی اونا 

کاری که زنداداشام و آبجیام تا به حال نکردن و هر سال با خلنواده ی خودشون میرن 😂 من مجردم ولی اکه دزدواج کنم همه چیزو ۵۰ ۵۰ مبکنم 

وا چ ربطی داره؟پدر شوهر مادر شوهر که فرشته ان‌‌ مث پدر مادر خودمون هوامونو دارن یا حتی مث دختر خودشو ...

واقعا پدرشوهر مادر شوهر يك در هزار ،عروس رو مثل دختر خودشون بدونن

چجوري فرشته ان

ما هر سال با خانواده شوهر میریم

خدا منو ببخشه ولی خیلی نچسبن اصلا خوش نمیگذره باشون شوهرم میره گوشت میخره تنقلات و...من همچی اماده میکنم بعد مادرشوهرم میگرده میگ ما نمیخاستیم بریم دیگ پسرم و عروسم اومدن و همچی من اماده کردم باشون رفتیم بیرون!از این اخلاقا زیاد داره ی ساعت ک موندن نهار خوردن میگن بریم خونه