2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلاش خیلی زیاد+کمی هوش+سهمیه

فکر نکن مُنحصر به فردی،نه عزیزم شما الکی متصل به برقی  😌╰┈•  ⎇‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌

فقط تلاش ( البته اگه سهمیه ای ها رو در نظر نگیریم )

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 

درسته سهمیه تو قبول شدن کنکور نقش داره ولی خیلی از رتبه های بالا سهمیه ندارن  دختر عمه من سه سال تمام تو خونه بود و درس خوند این سه سال آخر متوسطه رو  هیچ مهمونی نمیومد، ما اصلا نمی دیدیمش، الان رتبش شده 300 ریاضی  بدون هیچ سهمیه ای 

این سه سال انقدر تو خونه بوده  15 کیلو اضافه کرده 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 

نخبه نمی‌خواد ولی حافظه باید خوب باشه عادت کرده باشید به درس خوندن  چندین سال تلاش و  خانواده پولدار⁦⁩ که بتونید بهترین کتابا و معلمان و مشاورا رو بگیرید

اخریه از همش مهمتره از نظر من😉

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من