همش به خودپ میگم تقصیر مامان بابامه اذیت میکنه چیزی بش میگم میگن نگو اونم یاد گرفته میگه به توچه اصلا تو چیکار داری و ... خدارو شکر فحش نمیده مادرم غذا درست میکنه ناز میکنه نمیخورم اونم جدا براش درست میکنه اون روز میگفت من نمیخوام برام قورمه سبزی درست کن هر روز یچیزی میخواد خدا شاهده اون روز بابام یه میلیون پول اسباببازی داد الان میگه بدرد نمیخوره رفته خرابش کرده هرچی میخواد براش میگیرن قهر میکنه مدام تا چیزی بهش بگی میره تو اتاقش درو قفل میکنه بگن نمیخریم قهر میکنه
فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 لوطفا لایک نکن ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
مخصوصا اونجایی که میگه من فلان غذارو نمیخورم مامانا سریع پا میشن یه چیز دیگه درست میکنن
یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
خدا بداد برسه،در آینده باهاش ماجرا دارین،جالبه،وقتی بیست سالش شه،اونوقت پدر و مادرت میگن مگه ما چیکار کردیم که این بچه اخلاقش اینطوریه؟یه فیلم از رفتارهای الآنشون بگیر،اون موقع نشونشون بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متاسفانه این روش تربیتی بزرگترین ظلم به بچه س .مخصوصا اونجایی که میگه من فلان غذارو نمیخورم مامانا س ...
بعضی موقعه میگم کاش من جای اون بودم والا هرچی میگه گوش میدن🤣
بخدا از دستش کفری شدم حالا مردم فکر میکنن چقدر عاقله
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 لوطفا لایک نکن ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
خدا بداد برسه،در آینده باهاش ماجرا دارین،جالبه،وقتی بیست سالش شه،اونوقت پدر و مادرت میگن مگه ما چیکا ...
بخدا لوس شده من خودم اینجوری نبودم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعضی موقعه میگم کاش من جای اون بودم والا هرچی میگه گوش میدن🤣بخدا از دستش کفری شدم حالا مردم فکر میک ...
داداش منم بعد از دوتا دختر به دنیا اومد با فاصله ی زیاد .
پدر مادرم دیگه از خوشحالی زیاد نفهمیدن چه جوری باید تربیتش کنن .الان کلی داره اذیتشون میکنه
یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
داداش منم بعد از دوتا دختر به دنیا اومد با فاصله ی زیاد .پدر مادرم دیگه از خوشحالی زیاد نفهمیدن چه ج ...
ببخشید میشه بگید فاصله سنی چقدر بود؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
باز من خیلی چیزی نمیگفتم خواهرم هر روز گریه میکرد میگفت آبرومون و بردید 😐😐😐😂
عزیزم من ۲۰ سالم بود خواهرم ۱۴ 😐😐😐😐باز من خیلی چیزی نمیگفتم خواهرم هر روز گریه میکرد میگفت آبروم ...
وای الان خواهرزادم ۱۲ سالشه طبیعی پس دوست نداره داداشش دنیا بیاد😂
1
5
10
15
20
25
30
35
40