2777
2789
عنوان

مهریه قباله

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 37 پست
بنظرم حق باشماست. الان خانومایی که مهریه های زیاد دارن وقتی میخوان جدا بشن مگه کل اون مهریه رو میتون ...

عزیزم فامیل ما عروسشون یه تهمت سنگین بهشون زد و ابروش برد خیلی پولدارن وحشتناک پولدارن 

الان جرات ندارن به عروس بگن چراگفتی 

چون میدونن مهریه ۱۳۷۷ سکه ای بذاره اجرا نصف ثروتش مجبوره به بده دختره یه سال عروس شده خود پسره خیلی پولداره 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
از اموال پدرشوهر نمی‌گیرند اگر پدرشوهر فوت شده باشه و به شوهرش ارثی برسه از ارثش کم میکنن اونم اگه ا ...

به کسی که مرده باشه ارث تعلق نمیگیره اگر فرزندی زودتر از پدر و مادر بمیره یک قرون ارث هم به خانواده مرده نمی دن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به کسی که مرده باشه ارث تعلق نمیگیره اگر فرزندی زودتر از پدر و مادر بمیره یک قرون ارث هم به خانواده ...

درسته ولی من در صورتی گفتم که پسر زنده باشه و پدر فوت شده باشه و پسر پولی نداشته باشه غیر از ارثش

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
خب پس اول از همه باید مهریه مادر شما پرداخت بشه حتما با یک وکیل مورد اعتماد مشورت کنید بخصوص اگر مهر ...

بله وکیل داریم

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

عزیزم فامیل ما عروسشون یه تهمت سنگین بهشون زد و ابروش برد خیلی پولدارن وحشتناک پولدارن الان جرات ندا ...

گلم خودتون دارید میگید ایشون پولدارن... اما کسایی که همسرشون کارمند هستن و حقوق بین 15_20 میلیون دارن، چقدر به عنوان مهریه مگه تعلق میگیره به همسرشون؟ متاسفانه خیلی کم. انقدر کم که طرف نه میتونه خونه اجاره کنه نه از پس هزینه بربیاد نه بچه هاشو با خودش ببره.