2777
2789
عنوان

رشته کامپیوتر

226 بازدید | 29 پست

بچه ها بیاین راهنماییم کنین

امسال انتخاب رشته دارم و میخوام کامپیوتر انتخاب کنم اول اینکه کارداشن بهتره یا فنی با اطلاعاتی که دارم فهمیدم کاردانش بحث تئوری کمتری داره و کار عملیش بیشتره و علاقه بهش دارم کامل همه چیو یاد میدن؟

آینده شغدیش چطوره

رشته پر هزینه ایه؟

هزینش ی سیستم خوب و اگه کلاسای ازادم بخای شرکت کنی و خیلی قوی باشی تو کارت اینام هزینه داره وگرنه در سطح متوسط هزینه خاصی نداره فقط تو دانشگا شهریش یکم بالاتره از بقیه رشته ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم کارودانش رشته تصویر سازی و جلوه های ویژه رایانه خوندم

رشته خیلییی سختی بود

ولب من دانشگاه مدیریت مالی میخونم

چون چشمام خیلی ضعیف شد

ولی رشته خوبیه در آمدشم خوبه

من خودم با اینکه میخوام رشتمو عوض کنم ولی کلا بیخیالش نمیشم کلاس میرم و ادامش میدم

هرینشم باید سیستم خوب داشته باشی،کتابای کارودانشم تخصصی هاشو خودت باید بخری

کسی که برای التیام درد انسان ها تلاش میکند مهربان است ولی کسی که برای التیام درد حیوانات دل میسوزاند مهربان ترین مهربانان است  و من اعتقاد دارم که هنگام مرگم صد ها حیوان برای آرامش روحم دست به دامان خداوند میشوند
من خودم کارودانش رشته تصویر سازی و جلوه های ویژه رایانه خوندمرشته خیلییی سختی بودولب من دانشگاه مدیر ...

یعنی حتما کامپیوتر باید بخرم؟

با مدرک دیپلم نمیتونم شروع به کار کنم باید دانشگاه هم برم؟

و اینکه کاردانش و فنی مثل همن یادگیری شون؟ اطلاعات زیادی راجبش ندارم

یعنی حتما باید کامپیوتر بخرم؟با مدرک دیپلم هم میشه کار کرد یا حتما باید ادامش بدم؟

آره عزیزم

من خودم کامپیوتر داشتم بردم ریکاوریش کردن و ارتقاش دادن

لپ تاپ با سخت افزار قوی خریدم

چون هنگ میکنه اگه مدل پایین باشه انقدر برنامه ها سنگینن

رشته من که فتوشاپ و کورل و ایلستریتور و افتر افکت و پریمیر داشت(برنامه های طراحی و ادیت و فیلمسازی) قبل از اینکه دیپلم بگیرم کار میکردم اصلا

عرضه داشته باشی در آمد عاااالی

کسی که برای التیام درد انسان ها تلاش میکند مهربان است ولی کسی که برای التیام درد حیوانات دل میسوزاند مهربان ترین مهربانان است  و من اعتقاد دارم که هنگام مرگم صد ها حیوان برای آرامش روحم دست به دامان خداوند میشوند
یعنی فقط مدرک؟ اما یادگیری هردوش مثل همه؟ اطلاعات زیادی دربارش ندارم

نه خیلیی فرق داره

فنی رشته کامپیوتر فقط داره

کارودانش انواع زیرشاخه های رشته کامپیوتر داره

مثل رشته من

یعنی حتما کامپیوتر باید بخرم؟با مدرک دیپلم نمیتونم شروع به کار کنم باید دانشگاه هم برم؟و اینکه کاردا ...

عزیزم کلا رشته های هنری خودت باید برای خودت دل بسوزونی

چیزی که یاد میدن بس نیست خودت باید فیلم آموزشی ببینی،کلاس بری

ولی میتونی بدون دانشگاه رفتن هم در آمد داشته باشی مثل من

آره عزیزممن خودم کامپیوتر داشتم بردم ریکاوریش کردن و ارتقاش دادنلپ تاپ با سخت افزار قوی خریدمچون هنگ ...

عزیزم ببخشید زیاد سوال میپرسم

من میخواستم رشته گرافیک انتخاب کنم که بخاطر هزینه زیادش نشد کامپیوتر بجز سیستم و کتاب هزینه زیادی نداره؟

نه خیلیی فرق داره فنی رشته کامپیوتر فقط دارهکارودانش انواع زیرشاخه های رشته کامپیوتر دارهمثل رشته من

یعنی فنی صفر تا صد کامپیوتر و اموزش میدن اما کاردانش و باید تقریبا خودت باهاش اشنا باشی تا زیرشاخه هاشو یاد بگیری؟

شما که تجربه داری بنظرت کدومش بهتره و اینکه از صفر بخوام برم کدومش بهتره

گلم رشته مدیریت مالی چطوریه ؟

عزیزم من خیلی تحقیق کردم

الان رشته های مدیریت خیلی رو بورسن

مدیریت مالی، مدیریت کسب و کار،مدیریت بازرگانی

2810