2777
2789
عنوان

رشته کامپیوتر

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 29 پست
عزیزم ببخشید زیاد سوال میپرسممن میخواستم رشته گرافیک انتخاب کنم که بخاطر هزینه زیادش نشد کامپیوتر بج ...

ببین من خودم کار و دانش بودم و کلا یه واحد از درس فتوشاپ کار عملی داشت برای مبحث رنگ شناسی

که همون گواش،آبرنگ و وسیله هاش و،،، نزدیک۵تومن در اومد

کتاباشم چون باید آزاد بخری یا اکه گیرت نیومد چاپ کنی هر کدوم از کتاب ها از۲۰۰ هزار الی ۱میلیون در میاد اگرم نخواستی اینجوری هزینه کنی باید از روی پی دی اف بخونی

ولی فنی کتابارو بهت میدن این دنگ و فنگا نداره

کنکور کامپیوتر از کتاب های فنی و حرفه ای و اگه کارودانش بری و بخوای کنکور بدی باید کتاب های رشته کامپیوتر فنی حرفه ای رو بخونی 

میتونیم با شرط معدل بری دانشگاه

کسی که برای التیام درد انسان ها تلاش میکند مهربان است ولی کسی که برای التیام درد حیوانات دل میسوزاند مهربان ترین مهربانان است  و من اعتقاد دارم که هنگام مرگم صد ها حیوان برای آرامش روحم دست به دامان خداوند میشوند
یعنی فنی صفر تا صد کامپیوتر و اموزش میدن اما کاردانش و باید تقریبا خودت باهاش اشنا باشی تا زیرشاخه ه ...

نه هم فنی هم کارودانش خودت باید بری دنبالش فرقی نداره

چون اونا در حد استاندارد وزارت آموزش و پرورش درس میدن

کسی که برای التیام درد انسان ها تلاش میکند مهربان است ولی کسی که برای التیام درد حیوانات دل میسوزاند مهربان ترین مهربانان است  و من اعتقاد دارم که هنگام مرگم صد ها حیوان برای آرامش روحم دست به دامان خداوند میشوند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی فنی صفر تا صد کامپیوتر و اموزش میدن اما کاردانش و باید تقریبا خودت باهاش اشنا باشی تا زیرشاخه ه ...

جفتش خوبه

ببین کار و دانش خیلیی تنوع رشته ها بالاست و خیلیی از برنامه هارو باهاشون کار میکنی

اما فنی و حرفه ای کلا یه رشته کامپیوتر که بیشتر روی برنامه نویسی تمرکز داره

مدرک فنی معتبرتره

هیچ فرقی نداره

جفتش خوبهببین کار و دانش خیلیی تنوع رشته ها بالاست و خیلیی از برنامه هارو باهاشون کار میکنیاما فنی و ...

موندم بین جفتشون از رشته کامپیوترم کلا هیچی سر در نمیارم هرچیم تحقیق میکنم هیچس ازش نمیفهمم😐😭

شهر ما این رشته رو سراسری ارائه نمیده فقط آزاد

خب آزاد با شرط معدل برو اگه دانشگاهش معتبره
مثلا من خودم آزاد میرم چون اصفهانم و دانشگاه آزاد اصفهان خیلی معتبره و میگن مدرکش با یک سری از دانشگاه های دولتی برابره و برای مهاجرت هم اوکیه
معدل دیپلمم بالا بود

رشته کاردانش کارهای عملیش بیشتره و فنی تئوری درسته؟

اینجور میگن ولی ماکه ندیدیم😂

ار ما هم عملیش زیاد بود هم تئوری

سال دهم ۷تا کتاب رو که جمعا ۱۷۰۰و اینا صفحه میشد با فورجه دو روز امتحان دادیم😂تاره فقط یکی از امتحان تخصصی هامون بود

موندم بین جفتشون از رشته کامپیوترم کلا هیچی سر در نمیارم هرچیم تحقیق میکنم هیچس ازش نمیفهمم😐😭

اصلا چرا دست گذاشتی رو کامپیوتر؟

علاقه داری؟

چندمی اصلا

اگه نهمی ثبت ناما که شروع شده تمومم داره میشه

اصلا چرا دست گذاشتی رو کامپیوتر؟علاقه داری؟چندمی اصلا اگه نهمی ثبت ناما که شروع شده تمومم داره میشه

نهمم گفتم که میخواستم گرافیک بزنم بخاطر هزینه بالاش نشد این شد که گفتم برم کامپیوتر

نهمم گفتم که میخواستم گرافیک بزنم بخاطر هزینه بالاش نشد این شد که گفتم برم کامپیوتر

خب الان که دیگ ثبت ناما تموم داره میشه

2810