2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 47 پست
اره خیلی بده اون لحظه که منفی میشه خنده از تو صورتش میره ناراحت میشه تنها حرفی میزنه میگه فدا سرت بچ ...

اره دقیقا🥲🥲🥺 راستی اینم بگم من این ماه ویتاگتوس مصرف کردم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان صبح بخیر 

من اولین باره که تو سایت می‌خوام مشکلمو بزارم 

من پارسال دقیقا شب عید قربان حالم بد شد بعد 60روز لکه بینی داشتم فکر کردم باردارم دکتر رفتم سریع سونو آزمایش دادم متوجه شدم کیست دارم کیست هموراژیک بود فکر کنم خیلی کوچیک بود و دوباره فرداش مطب مراجعه کردم دکتر گفت برای اقدام مشکل ایجاد نمیکنه ولی نباشه بهتره 

بهم قرص جلوگیری داد بعد یک ماه استفاده پریودیم دقیقا سر تاریخ بود هر ماه سر تایم پریود میشدم تا دوماه قبل که 1/۲روز تأخیر داشتم ولی الان سه روز از تایمم گذشته و من هنوز پریود نشدم(از پارسال تو اقدامم) و اینقدر این سه روز سرم درد می‌کنه دارم از سردرد همین الان میمیرم غذا هم نخوردم تو این سه روز با اینکه گشنمه ولی تا می‌خوام چیزی بخورم حس میکنم یه بوی خاصی میده دمای بدنمم بالاعه حس میکنم زیر دلمم تو این سه روز چند باری تیر کشیده سر س‌ینه هام هم یکم فشار میدم درد میگیره بنظرتون برای پریودیه یا باردارم؟(برج دو هم دکتر بهم کوالی فول و اوابوست داد مصرف کردم 

خب منظم شدی ینی همیشه 21 روز ی بار پریود شدی؟

هرماه شروع کرد ب کم شدن رسید ب ۲۱ من ترسیدم نکنه دارم یائسه میشم(فکرای الکی که میاد سراغ ادم😅)دیگه نخوردم دوباره سیکلم رسید ب ۳۱ اخرین بار ۳۱ روز شد پریودم که ماه پیش باشه

هرماه شروع کرد ب کم شدن رسید ب ۲۱ من ترسیدم نکنه دارم یائسه میشم(فکرای الکی که میاد سراغ ادم😅)دیگه ...

اها😂🤦🏻‍♀️ منم تا جایی که شنیدم پریود رو جلو میندازه.. ولی من عقب انداختم😂 ان شاالله بخاطر بارداری باشه🥲

پس ینی این گیاه پریود رو میندازه جلو نه عقب!

اره باعث منظم شدن میشه یعنی بقول خودم میره رو حالت استاندارد من سابقه سیکل ۲۱ اصلا نداشتم ب مادرم که گفتم گفت اونم ۳ هفته یبار پریود میشه فهمیدم که منم ب اون رفتم نرمالم ۲۱ هست ولی خب بخاطر مشکلات هورمونی که الان وجود داره واسه من انقد سیکلم طولانی شده اینم بگم من عفونت داشتم یکی بهم گفت شیاف لیابل استفاده کن نمیدونم اونم تاثیر داشته یانه ولی شما اصلا سرخود استفاده نکنی

اره باعث منظم شدن میشه یعنی بقول خودم میره رو حالت استاندارد من سابقه سیکل ۲۱ اصلا نداشتم ب مادرم که ...

خواهر منم سه چار ماه ی بار پریود میشد با ویتاگنوس منظم شد

اها😂🤦🏻‍♀️ منم تا جایی که شنیدم پریود رو جلو میندازه.. ولی من عقب انداختم😂 ان شاالله بخاطر باردار ...

اره گلم انشالله نگران نباش خدا بزرگه ب بی بی چک اعتماد نکن اگه تونستی مدیکور بخر که بهتره نسبت ب بقیه