2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟؟؟🥺🥺🥺🥺 ینی میشه منم اینجوری باشم🥺😍 تا کی بی بی منفی بود؟ کی رفتی ازمایش؟

منم خیلی تاخیرداشت هرچی بی بی زدم منفی تاهمیجوررفتم ازمایشگاه ازمایش دادم مثبت بود۲روزقبلش بی بیم بازم منفی بودچون لقاح دیرانجام شده بودالانم۱۶هفتمه

خیلی استرس دارم منم🥺 اخه ده روز عقب انداخته بودم ک اسباب کشی کردم.. پیاده روی کنه مگه پریود نمیشه ا ...

نه گلم من حتی پریود بودم رفتم مسافرت زودتراز حالت عادی خونریزیم تموم شد شاید بعضیا کار سنگین باعث زود پریود شدنشون بشه بعضیام برعکسن کاش همون موقعه که عقب انداختی تست میزدی من بعداز ۲سال باردار شدم ولی دیر متوجه شدم عقب انداختم اصلا توجه نکردم خیلی راه میرفتم از پله زیاد بالا پایین رفتم با شوهرم کشتی میگرفتیم 😅(،اداها بچگونه)تا فهمیدم باردارم از دستش دادم واسه همین هروقت عقب مینداختم ده تا بی بی چک میزدم اما اینبار خیلی استرس منفی شدنشو دارم اما خب از جامم تکون نمیخورم که نکنه باردار باشم 

منم خیلی تاخیرداشت هرچی بی بی زدم منفی تاهمیجوررفتم ازمایشگاه ازمایش دادم مثبت بود۲روزقبلش بی بیم با ...

ای جانم مبارکه😍😍😍🥺 یادت نیست چند روز تاخیر داشتی بی بی منفی بود؟

عزیزم😔 ان شالله که جفتمون باردار هستیم🥺

انشالله گلم انشالله،من همیشه دعام اینه که بچه سالم و عاقبت بخیر بهم بده انشالله ب شمام بچه سالم و عاقبت بخیر بده،چند وقته اقدامی 

انشالله گلم انشالله،من همیشه دعام اینه که بچه سالم و عاقبت بخیر بهم بده انشالله ب شمام بچه سالم و عا ...

ان شاالله🥺♥ هشت ماه میشه اقدامم. خیلی بچه دوست داریم شوهرم خیلی منتظره دلم نمیخاد برم ازمایش منفی بشه میترسم

ان شاالله🥺♥ هشت ماه میشه اقدامم. خیلی بچه دوست داریم شوهرم خیلی منتظره دلم نمیخاد برم ازمایش منفی ب ...

منم الان دقیقا حس تورو دارم من از اخرین پریودم ۳۹ روز گذشته نمیدونم امیدوار باشم یا نه حتی دلشو ندارم بی بی چک بزنم دلشو ندارم ب شوهرم بگم بخره منفی شه خیلی خجالت میکشم جلوش

منم الان دقیقا حس تورو دارم من از اخرین پریودم ۳۹ روز گذشته نمیدونم امیدوار باشم یا نه حتی دلشو ندار ...

دقیقا منم همینطور.. چیزی بهم نمیگه ولی چون میدونم خیلی دوست داره دلم نمیاد بگم بریم ازمایش بعد منفی بشه

دقیقا منم همینطور.. چیزی بهم نمیگه ولی چون میدونم خیلی دوست داره دلم نمیاد بگم بریم ازمایش بعد منفی ...

اره خیلی بده اون لحظه که منفی میشه خنده از تو صورتش میره ناراحت میشه تنها حرفی میزنه میگه فدا سرت بچه میخوای چکار خودت هنوز بچه ای ولی من میدونم ته حرفش چقد غمه